Η… γνώριμη Βάτενς και η άφιξη Λάζαρου, Φέτφα και Ευαγγέλου (vids)

Η… γνώριμη Βάτενς και η άφιξη Λάζαρου, Φέτφα και Ευαγγέλου (vids)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Βάτενς στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν, όπως ακριβώς και πέρσι, με τον Μαρτίνς αμέσως μετά να καλωσορίζει στο Ζέεφελντ και τους «Φέτφα», Λάζαρο και Ευαγγέλου.

Ο Ολυμπιακός από τις 25 Ιουνίου βρίσκεται στο Ζέεφελντ της Αυστρίας για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, μέχρι και τις 5 Ιουλίου. Στην Αυστρία οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν δύο φιλικά δύο φιλικά προετοιμασίας. Το πρώτο είναι προγραμματισμένο κόντρα στην Βάτενς το Σάββατο (30/6) και το δεύτερο κόντρα στην Μποτοσάνι (4/7).

Η αναμέτρηση κόντρα στην Βάτενς ξυπνά μνήμες στους Πειραιώτες, αφού κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα είχαν δώσει το πρώτο τους φιλικό και πέρσι (νίκη 2-0), επί τεχνικής ηγεσίας Χάσι. Ένα φιλικό που… κοψοχόλιασε τους υπεύθυνους της ομάδας καθώς μετά από μια σύγκρουση, είχε γυρίσει η γλώσσα του Ρέτσου με τον νεαρό αμυντικό να κινδυνεύει, χωρίς ωστόσο περισσότερες επιπτώσεις.

Πολλές οι αλλαγές μετά από 12 μήνες

Ας ρίξουμε μια ματιά όμως στις σαρωτικές είναι η αλήθεια αλλαγές του ερυθρόλευκου ρόστερ που ξεκίνησε την προετοιμασία το 2017 και αυτό που βρίσκεται τώρα στο Ζέεφελντ, με κριτήριο ποιοι αγωνίστηκαν πέρσι κόντρα στην Βάτενς και ποιοι είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς στην αυριανή αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός του Μπεσνίκ Χάσι, είχε παραταχθεί κόντρα στη Βάτενς με τους Χουτεσιώτη, Κούτρη, Σισέ, Νικολάου, Φιγκέιρας, Ρομαό, Μαρτίνς, Κασάμι, Μανθάτη, Βρουσάι και Βέργο, ενώ κατά τη διάρκεια του ματς αγωνίστηκαν και οι Τόλι, Ρισβάνης, Ρέτσος, Ντε λα Μπέγια, Ζντιέλαρ, Μπουχαλάκης, Μεγαρίτης, Ντουμάνης, Μάριν και Σεμπά. Δείτε ΕΔΩ τι είχε κάνει ο Ολυμπιακός πέρσι κόντρα στη Βάτενς.

Την αποστολή στο Ζέεφελντ έχουν ακολουθήσει 26 ποδοσφαιριστές. Οι Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Καράδαης, Κούτρης, Μάνος, Μανθάτης, Μάριν, Νικολάου, Νικολής, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακας, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βέργος, Βρουσάι, Βούκοβιτς.

Αυτό σημαίνει ότι μαζί με τους «περσινούς» που ενσωματώθηκαν πολύ αργότερα στη προετοιμασία (Βούκοβιτς, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς), τον Τσιμίκα που είχε ήδη δοθεί δανεικός και τους «νέους» Μάνο, Καμαρά και Γκερέρο, μιλάμε για 7 παίκτες που λογίζονται στην πρώτη ομάδα και δεν υπήρχαν στο περσινό ξεκίνημα. Μάλιστα σε αυτούς πρέπει να προσθέσουμε και τα τρία νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού, που θα ανεβάσουν τον αριθμό στους 10.

Ο λόγος για τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Γιάννη Φετφατζίδη και Στέφανο Ευαγγέλου. Τρεις παίκτες που έρχονται να ενισχύσουν το… ασθμαίνον ελληνικό στοιχείο στην ομάδα αλλά και να διεκδικήσουν (Φέτφα και Λάζαρος) θέση στη βασική ενδεκάδα. Οι τρεις αυτοί παίκτες ανήκουν εδώ και αρκετό καιρό στο δυναμικό των Πειραιωτών αλλά θα είναι στη διάθεση του Μαρτίνς από τις αρχές Ιουλίου (1/7), λόγω των συμβολαίων που τους δέσμευαν στις πρώην ομάδες τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ