ΠΑΟΚ : Θετικά μηνύματα από τον Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ : Θετικά μηνύματα από τον Ελ Καντουρί

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί δείχνει καλύτερα στοιχεία από πέρυσι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ξεκίνησε πολύ καλά τη φετινή προετοιμασία. Είναι η πρώτη του με τον ΠΑΟΚ, καθώς πέρυσι ήρθε στα τέλη Αυγούστου και την έχασε. Όλοι στην ομάδα περιμένουν μεγαλύτερη προσφορά από την περσινή από τον Βελγομαροκινό μεσοεπιθετικό και αυτός θέλει να τους δικαιώσει.

Ο Ελ Καντουρί ήταν βασικός έως τον περασμένο Νοέμβριο, ξεκινώντας συνήθως ως επιτελικός χαφ. Ένας τραυματισμός στην Ξάνθη τον άφησε εκτός δράσης για περίπου 40-45 μέρες και όταν επέστρεψε ο ΠΑΟΚ είχε βρει ήδη ρυθμό και έμεινε εκτός βασικού σχήματος.

Επιπλέον τραυματίστηκε ξανά και έχασε κι άλλο χρόνο, οπότε έμοιαζε να μην μπήκε ποτέ σε φουλ ρυθμούς στο διάστημα που ο Δικέφαλος έπαιζε εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Συνολικά πέρυσι είχε μόλις 2 γκολ και 1 ασίστ σε 21 επίσημα ματς (τα επτά ως αλλαγή). Τα νούμερά του ήταν πολύ φτωχά για τις προσδοκίες με τις οποίες ήρθε, έχοντας παίξει στο παρελθόν σε Μπρέσια, Τορίνο, Έμπολι και Νάπολη!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει ότι αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο στα χέρια του. «Δίνει κάποια στοιχεία που δεν έχουν άλλοι παίκτες», έχει τονίσει κατά καιρούς.

Στο φιλικό με την Άντερλεχτ (2-2) ο Ομάρ Ελ Καντουρί πέτυχε και τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ, μπαίνοντας στις φάσεις σαν «κρυφός κυνηγός». Φέτος έχει ξεκινήσει καλύτερα τη χρονιά και δείχνει πιο σίγουρος. Το θέμα είναι που θα παίζει. Διότι η θέση πίσω από τον σέντερ φορ και μπροστά από τους χαφ μοιάζει κλειδωμένη από τον εξαιρετικό Δημήτρη Πέλκα.

Μήπως παίξει και στα άκρα; Έως τώρα δεν έχουν φανεί τέτοια δείγματα στην προετοιμασία.

Μήπως παίξει πιο πίσω, ως κεντρικός χαφ; Πέρυσι δοκιμάστηκε σε κάποια ματς και εκεί, αλλά φέτος έως τώρα παίζει ξεκάθαρα ως 10άρι.

Οι ενδείξεις είναι ότι θα παίζει πάλι μπροστά από τους χαφ και σε πιο ελεύθερο ρόλο και θα μοιράζεται κάποια ματς με τον Πέλκα, καθώς θα χρειάζονται περισσότερες ανάσες τη νέα σεζόν που ο ΠΑΟΚ θα έχει και την Ευρώπη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ