Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Η σοβαρή απορία της ημέρας είναι μία: Ο Σαββίδης έπαθε... Λουτσέσκου ή ο Λουτσέσκου είχε πάθει... Σαββίδη;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Για διπλή ενίσχυση στην επίθεση κινείται η Λαμία

Ο Μπάμπης Τεννές βλέπει τη Λαμία να αποδυναμώνεται επιθετικά και σκοπεύει να καλύψει τα κενά που προκύπτουν με δύο εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές.

Για διπλή ενίσχυση στην επίθεση κινείται η Λαμία | to10.gr

Η Λαμία έχει ήδη κάνει αρκετές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά σχεδόν όλες αφορούσαν την ενίσχυση της άμυνας και της μεσαίας γραμμής με τις προσθήκες των Πλιάτσικα, Δημούτσου και Βάντερσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όμως η φυγή του Βάντερσον και οι διαφαινόμενες των Πίτι και Ακόστα, αφήνει μεγάλες τρύπες μεσοεπιθετικά. Ο Μπάμπης Τεννές λοιπόν σκοπεύει να καλύψει τις ανάγκες του ρόστερ του με δύο εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Χερόνιμο Μπαράλες και τον Θανάση Καραγκούνη.

Ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να έρθει στη χώρα μας και τη Λαμία για αν συζητήσει την πιθανότητα να υπογράψει (όντας ελεύθερος) στην ομάδα της κεντρικής Ελλάδας. Ως ελεύθερος θα διαπραγματευθεί και την ένταξή του στην ομάδα και ο Θανάσης Καραγκούνης. Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός που κατάγεται άλλωστε από τη Λαμία, αγωνίστηκε από το 2014 για λογαριασμό της ολλανδικής Τσβόλε και πλέον αναμένεται να επαναπατριστεί.