Με 25 ποδοσφαιριστές η αποστολή της ΑΕΚ για Πολωνία

Με 25 ποδοσφαιριστές η αποστολή της ΑΕΚ για Πολωνία

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους 25 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ. Δείτε τους έξι ποδοσφαιριστές που έμειναν πίσω.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το Κίελτσε της Πολωνίας την προσεχή Δευτέρα (02/07), όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (30/06), ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε γνωστούς τους 25 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Πολωνία.

Εκτός των επιλογών του Έλληνα τεχνικού, από όσους βρέθηκαν στα Σπάτα τις προηγούμενες ημέρες, έμειναν οι Άνταμ Τζανετόπουλος, Σταύρος Βασιλαντωνοπουλος, Δημήτρης Μεληκιωτης, Ανδρέας Βλαχομήτρος και Χρήστος Αντωνιου, οι οποίοι έχει αποφασιστεί ότι θα παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού. Όσο για τον νεαρό Πάρη Μπάμπη, θα μείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:

Μπάρκας, Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Γκίνης, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Γιαννούτσος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιούσης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Αλμπάνης, Μπότος, Γιακουμάκης, Λιβάγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ