Το συγκινητικό μήνυμα του Προτό για τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του! (vid)

Το συγκινητικό μήνυμα του Προτό για τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του! (vid)

Ο Σίλβιο Προτό που ανήκει και επίσημα από το μεσημέρι της Τετάρτης (04/07) στη Λάτσιο αποχαιρέτησε μέσω social media τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του!

Ο Σίλβιο Προτό έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και το μεσημέρι της Τετάρτης (04/07) η Λάτσιο επισημοποίησε την απόκτησή του. Ο 35χρονος κίπερ θα είναι κάτοικος Ιταλίας για τα επόμενα τρία χρόνια. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια με τη φανέλα των Πειραιωτών, αντικαθιστώντας τον Στέφανο Καπίνο στη θέση του βασικού τερματοφύλακα από το Νοέμβριο κι έπειτα. Μπορεί να έμεινε για λίγο στο λιμάνι κατάφερε όμως να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός από τον κόσμο της ομάδας και όπως επισήμανε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του στο instagram δεν θα τους ξεχάσει ποτέ!

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ευχαριστώ για όλα. Αυτή η νύχτα (το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Γ. Καραϊσκάκης) θα μείνει για πάντα στο μυαλό μου. Αγαπητοί οπαδοί, η υποστήριξή σας θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Τώρα ήρθε η ώρα για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Σας εύχομαι τα καλύτερα. Πάμε»

«Thanks for everything

This night will stay forever in my mind.

Dear fans, your support will stay forever in my heart. Now it’s time for a new chapter in my life. I wish you all the best. Pame»

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Βέλγος πορτιέρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/Bk0mntMg1s2/?taken-by=silvio.proto.officiel

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ