ΑΕΚ : Τα νέα πρόσωπα και η φανέλα

ΑΕΚ : Τα νέα πρόσωπα και η φανέλα

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (20:00) τη Μίετζ Λέγκνιτσα στο πρώτο φιλικό επί πολωνικού εδάφους με τα νέα πρόσωπα της ομάδας να συστήνονται έστω και ανεπίσημα στο κοινό της.

Πρεμιέρα, έστω και ανεπίσημη, για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ απόψε που σε λίγη ώρα θα αντιμετωπίσει στο πρώτο της φιλικό επί πολωνικού εδάφους την Μιέτζ Λέγκνιτσα η οποία είναι νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία του πολωνικού πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί αρκετά αλλαγμένη σε πρόσωπα κι όχι μόνο, σε σχέση με την τελευταία της εμφάνιση στον τελικό κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ, στις 12 Μαΐου που ήταν και το τελευταίο παιχνίδι της προηγούμενης σεζόν. Αρκετοί και σημαντικοί παίκτες έφυγαν από την ομάδα, άλλοι -όχι πολλοί είναι η αλήθεια- ήρθαν στη θέση τους με τον κόσμο της ΑΕΚ να περιμένει περαιτέρω ενίσχυση αλλά και να έχει αγωνία και προσμονή για να πάρει ένα δείγμα από τη νέα ΑΕΚ στο αποψινό φιλικό.

Η μεγαλύτερη αλλαγή σε σχέση με πέρσι φυσικά είναι αυτή στον πάγκο της Ένωσης όπου μετά από 1,5 χρόνο δε θα βρίσκεται ο Μανόλο Χιμένεθ αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης που σήμερα θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ένα πρώτο, μικρό δείγμα της δουλείας του στην ΑΕΚ. Οι απαιτήσεις είναι αναμφίβολα πολλές και το έργο του Εβρίτη τεχνικού θα είναι δύσκολο αλλά οι φίλοι της ΑΕΚ ελπίζουν ότι θα τους οδηγήσει και πάλι σε επιτυχίες όπως ο προκάτοχός του.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες, το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στα δύο πιο σημαντικά αποκτήματα, τους Χρήστο Αλμπάνη και Μάριο Οικονόμου και ειδικά στον δεύτερο που αναμένεται να σηκώσει το βαρύ φορτίο της αντικατάστασης του Όγκνιεν Βράνιες. Ο… τρελοΒράνιες αφήνει μεγάλο κενό και ο Οικονόμου θα κληθεί από την αρχή να δώσει τα διαπιστευτήριά του. Ο Μάκης Γιαννίκογλου είναι ο τρίτος νέος παίκτης που ήρθε μέχρι στιγμής στην ομάδα ωστόσο δεν προορίζεται για βασικός μες τη σεζόν, αυτό όμως δεν θα του στερήσει τη δυνατότητα να πάρει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά προετοιμασίας και να δείξει στον κόσμο και τους ανθρώπους της ΑΕΚ, τις δυνατότητές του.

Η τελευταία αλλά αρκετά μεγάλη αλλαγή για τους «κιτρινόμαυρους» είναι αυτή στην εταιρεία ένδυσης, αφού η NIKE αποτελεί πλέον παρελθόν και για τα επόμενα τρία τουλάχιστον χρόνια η ΑΕΚ θα συνεργάζεται με την αμερικανική εταιρία αθλητικού ιματισμού, Capelli Sports. Απόψε πάντως η ΑΕΚ θα φορέσει εμφανίσεις που θα χρησιμοποιηθούν μόνο στα φιλικά καθώς οι επίσημες εμφανίσεις θα παρουσιαστούν τις προσεχείς ημέρες και θα κάνουν ντεμπούτο πιθανότατα στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ