Παναθηναϊκός : Επέστρεψε ο Τσάβες, αλλά δεν προλαβαίνει

Παναθηναϊκός : Επέστρεψε ο Τσάβες, αλλά δεν προλαβαίνει

Αρκετές επιστροφές περιελάμβανε για τον Παναθηναϊκό η προπόνηση της Πέμπτης (16/11) μ' εκείνη του Αντρές Τσάβες να ξεχωρίζει.

Πολλά ονόματα σβήστηκαν από το απουσιολόγιο του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ που θα γίνει την Κυριακή (19/11). Από τις επιστροφές παικτών στο Κορωπί, εκείνη που σίγουρα ξεχώρισε ήταν του Αντρές Τσάβες.

Ο Αργεντινός χαφ έβγαλε χωρίς κάποιο πρόβλημα το πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης (16/11), δύο μήνες, περίπου, μετά τη θλάση που υπέστη και που τον είχε στα «πιτς» όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, ο έμπειρος μέσος όσο και αν «τρέξει» δύσκολα θα προλάβει να δώσει το «παρών» στο ματς απέναντι στην «Ένωση», μιας και είναι «σκουριασμένος» και για να βρει και πάλι ρυθμό θα πρέπει να κάνει αρκετές προπονήσεις και όχι μόλις δύο (συν εκείνη της Παρασκευής, 17/11), όπως πρόκειται να συμβεί. Ειδικά κιόλας σ΄ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό ματς.

Εκτός από τον Τσάβες ο Ουζουνίδης είδε τους  Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί και Γιόχανσον να συμμετέχουν κανονικά στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης και τέθηκαν στη διάθεση του για το ντέρμπι, ενώ σχεδόν έτοιμος είναι και ο Κουρμπέλης, ο οποίος για προληπτικούς λόγους πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα και θα συμμετέχει με την υπόλοιπη ομάδα στην προπόνηση της Παρασκευής (17/11).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ