«Ραντεβού της Μπολόνια με τον ατζέντη του Ομάρ»

«Ραντεβού της Μπολόνια με τον ατζέντη του Ομάρ»

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη γειτονική Ιταλία, έχει προγραμματιστεί ραντεβού ανάμεσα στον αθλητικό διευθυντή της Μπολόνια και τον εκπρόσωπο του Νορβηγού μπακ.

Στις 28 Ιουνίου to10.gr σας είχε ενημερώσει για το ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Το όνομα του Νορβηγού μπακ του Ολυμπιακού βρισκόταν σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της ιταλικής ομάδας, με τον Φιλίπο Ιντζάγκι και τους συνεργάτες του να εξετάζουν «ζεστά» την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν σήμερα τα ρεπορτάζ από τη γειτονική Ιταλία, οι Ροσομπλού προχωράνε την υπόθεση του Ομάρ και μάλιστα έχει προγραμματιστεί ραντεβού ανάμεσα στον αθλητικό διευθυντή της ιταλικής ομάδας, Ρικάρντο Μπιγκόν και τον μάνατζερ του 26χρονου ακραίου αμυντικού.

«Ο Ολυμπιακός ζητάει 4-5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Μπιγκόν θα συναντήσει τον ατζέντη του Νορβηγού ποδοσφαιριστή», αναφέρουν μεταξύ άλλων τα δημοσιεύματα από την Ιταλία. Το ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον άσο του Ολυμπιακού αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά, με τον Σκανδιναβό άσο, πάντως, να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την περασμένη σεζόν ο Ελαμπντελαουί αγωνίστηκε συνολικά σε 27 παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα και είχε 1 γκολ και 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ