Μιράντα: «Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» (pic)

Μιράντα: «Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» (pic)

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε την Γουλβς και εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τους Ερυθρόλευκους.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ροντερίκ Μιράντα, με τον Πορτογάλο σέντερ μπακ να ξανασμίγει με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ιβηρας στόπερ λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του από τους Ερυθρόλευκους, αποχαιρέτησε την Γουλβς και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο 27χρονος αμυντικός δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνιστεί στον κορυφαίο σύλλογο της Ελλάδας και εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. «Στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το πρωτάθλημα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστώ την Γουλβς για την αξέχαστη σεζόν που είχαμε και για όλα όσα κερδίσαμε. Ηταν μια φοβερή σεζόν και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι και η φετινή χρονιά θα είναι φανταστική. Μια φορά Λύκος, για πάντα Λύκος. Είμαστε Λύκοι. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξω στον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, προκειμένου στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ