ΠΑΟΚ : Τεστ ετοιμότητας για «Πρίγιο» και Ουάρντα

ΠΑΟΚ : Τεστ ετοιμότητας για «Πρίγιο» και Ουάρντα

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο αποψινό φιλικό με τη Γάνδη, περιμένει να δει βήματα προόδου από την ομάδα του, αλλά και την ετοιμότητα των Ουάρντα και Πρίγιοβιτς.

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο Όστερμπεεκ και το 5ο στην Ολλανδία θα δώσει ο ΠΑΟΚ απόψε με αντίπαλο την Γάνδη (19:00), με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να περιμένει να δει από την ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω. Μπαίνουμε σιγά – σίγα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας με τον Ρουμάνο τεχνικό να ξεκαθαρίζει ποιους θα επιλέξει ως βασικούς για την αναμέτρηση με την Βασιλεία σε 12 βράδια.

Ο 49χρονος τεχνικός σήμερα, θα πράξει κάτι ανάλογο με την αναμέτρηση κόντρα στην Στεάουα. Δηλαδή όσοι αγωνιστούν στο πρώτο ημίχρονο θα παίξουν για περισσότερα από 60λεπτά και στη συνέχεια θα προχωρήσει σε αλλαγές. Με βάση τις επιλογές είναι προφανές πως θέλει να δει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του μεταξύ αυτών και τον Ουάρντα τον οποίο συμπεριέλαβε στο αρχικό σχήμα. Έτσι, θα δούμε τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια.

Ο Κίτσιου θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Μπαλογιάννης στο αριστερό με τους Χατσερίντι και Βαρέλα στο κέντρο της. Μπροστά τους οι Κάνιας, Σάκχοφ και ο Ελ Καντουρί πίσω από τον Μυστακίδη που θα έχει στα άκρα τους Ουάρντα και Ζαμπά.

Ως δεύτερο σχήμα που θα παίξει για μισή περίπου ώρα θα είναι οι εξής: Ο Ρέι κάτω από τα δοκάρια, τους Μάτος και Βιεϊρίνια στα άκρα και τους Μαλεζά, Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας. Ο Χαρίσης με τον Μαουρίσιο πίσω από τον Πέλκα που θα έχει στην κορυφή τον Πρίγιοβιτς και στα άκρα της επίθεσης τους Μπίσεσβαρ. Λημνιό. Εκτός του ανέτοιμου Μουλέν, σήμερα δεν θα αγωνιστεί και ο Λάμπρου καθώς είχε ενοχλήσει στον λαγονοψοϊτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ