Ολυμπιακός : Παίρνει σειρά ο Μεριά…

Ολυμπιακός : Παίρνει σειρά ο Μεριά…

Ο Τυνήσιος στόπερ βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό με τις πληροφορίες να τον θέλουν ακόμη και σήμερα να έρχεται για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Ο Ολυμπιακός με ακρίβεια και συστηματικές κινήσεις «γεμίζει» ποιότητα το ρόστερ του με παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν βασικά «όπλα» στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζοντας έτσι αυτό που ξεκίνησε πριν καν τελειώσει η περσινή σεζόν.

Το πλάνο για τη δημιουργία ενός νέου Ολυμπιακού που θα μπορέσει να επιστρέψει στην κορυφή και να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο είναι σε εξέλιξη με τις μεταγραφές να διαδέχονται η μια την άλλη.

Ήδη μέσα στην εβδομάδα που «τρέχει» Ποντένσε και Μιράντα είναι και επίσημα ερυθρόλευκοι με τον Μεριά να παίρνει σειρά. Όπως έχει αποκαλύψει to10.gr ο Τυνήσιος στόπερ είναι αυτός που ακολουθεί για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής των Πειραιωτών με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως και η μεταγραφή αυτή θα κλείσει άμεσα.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως δημοσίευμα στην Τυνησία τις πρώτες πρωινές ώρες ανέφερε πως η πρόταση του Ολυμπιακού για τον Μεριά έχει γίνει αποδεκτή και πως μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται οι τελικές κινήσεις για την οριστικοποίηση της μεταγραφής.

Τονίζεται μάλιστα πως ο Μεριά είναι πιθανό να έρθει και σήμερα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του και έτσι μια μέρα μετά την απόκτηση του Μιράντα ο Ολυμπιακός να προσθέσει ένα ακόμη στόπερ στο ρόστερ του.

Θυμίζουμε άλλωστε πως την Παρασκευή ο Ολυμπιακός αναχωρεί για το Βέλγιο και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του με τον Πέδρο Μαρτίνς να θέλει να έχει όσο γίνεται περισσότερο σχηματισμένο το νέο «παζλ» της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ