ΠΑΟΚ : Πήρε άδεια προπονητή ο Λόνγκο

Ο βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου, Ντιέγκο Λόνγκο, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα  καθώς απέκτησε το δίπλωμα προπονητή UEFA Pro.


ΠΑΟΚ : Πήρε άδεια προπονητή ο Λόνγκο | to10.gr

Ο άμεσος συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου, Ντιένγκο Λόνγκο, έμαθε σήμερα που πήρε την πολυπόθητη άδεια προπονητή  UEFA Pro και την δική του χαρά θέλησε να την μοιραστεί μέσα από την προσωπική του σελίδα στα social media αναφέροντας τα εξής:

«Σήμερα έμαθα ότι πέρασα τις εξετάσεις και απέκτησα την άδεια προπονητικής, UEFA PRO. Ήταν ένα σκληρό, έντονο ταξίδι, αλλά γεμάτο από σημαντικές εμπειρίες. Έμαθα πάρα πολλά και συνάντησα ανθρώπους που μου έδωσαν κουράγιο.

Μια διαλυμένη Λίγκα, ισοπεδώνει το πρωτάθλημα

Σπάνια μοιράζομαι τα συναισθήματά μου, αλλά αυτό, αποτελούσε πάντα ένα όνειρο μου και τώρα, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που είναι κοντά μου σε αυτήν τη διαδρομή και με έχουν υποστηρίξει (και συχνά με υπέμεναν).

Τη Μάουρα και τα παιδιά, την οικογένεια μου, τους Ιταλούς συνεργάτες μου στη Θεσσαλονίκη, τον Μάτε και τον Κρι, τον έμπιστο φίλο μου, Άλε Τόνιε, τους συνεργάτες και δασκάλους και φυσικά όλους εκείνους που στις δύσκολες στιγμές με βοήθησαν και έκαναν πραγματικότητα το όνειρο μου.

Σας ευχαριστώ! Έχουμε επιτύχει μαζί και αυτή είναι μόνο η αρχή!».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο