Παναθηναϊκός : Το σενάριο για και Μαυροπάνο και η προτεραιότητα του ΠΑΣ Γιάννινα

Παναθηναϊκός : Το σενάριο για και Μαυροπάνο και η προτεραιότητα του ΠΑΣ Γιάννινα

Το ταξίδι του Νταμπίζα στην Αγγλία έφερε φήμες για τον 20χρονο αμυντικό της Άρσεναλ.

Όπως σας αποκάλυψε από χθες το μεσημέρι to10.gr, ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται σε ταξίδι στην Αγγλία. Και το ταξίδι αφορά μεταγραφικούς σκοπούς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα έχει επαφές με αγγλικούς συλλόγους για παίκτες που θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό και αφορούν κυρίως την επιθετική γραμμή. Όχι όμως μόνο αυτή.

Ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί διακαώς την ενίσχυση στην αμυντική γραμμή της ομάδας και το ταξίδι του Νταμπίζα στην Αγγλία έφερε αυτόματα στο μυαλό πολλών το όνομα του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου. Του Έλληνα αμυντικού της Άρσεναλ, ο οποίος μετακόμισε τον περασμένο Γενάρη από τα Γιάννενα στο Λονδίνο. Το σενάριο, μάλιστα, καταγράφεται και στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Sportime.

Ο Μαυροπάνος φυσικά και θα αποτελούσε μια εξαιρετική περίπτωση, που θα ικανοποιούσε απόλυτα τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος θέλει οπωσδήποτε έναν κεντρικό αμυντικό, γιατί οι επιλογές είναι ελάχιστες. Και γνωρίζει πως δεν υπάρχουν πολλά παιδιά διαθέσιμα κάτω των 23 ετών. Δεν υπάρχουν πολλοί… Καμπετσήδες της άμυνας, με λίγα λόγια. Πράγματι ο Νταμπίζας ίσως να κάνει μια κουβέντα με τους Λονδρέζους για το τι σκοπεύουν να κάνουν με τον Έλληνα αμυντικό και αν είναι διατεθειμένος ο Ουνάι Έμερι να τον παραχωρήσει δανεικό.

Ωστόσο τα εμπόδια είναι πολλά. Με κυριότερο το κασέ του (έχει συμβόλαιο άνω των 500.000 ευρώ) και το κατά πόσο θα δεχόταν η Άρσεναλ να καλύψει ένα μεγάλο μέρος του. Παράλληλα, θα πρέπει να σημειώσουμε πως στον ΠΑΣ Γιάννινα είχαν φροντίσει να βάλουν όρο στη συμφωνία με την Άρσεναλ με τον οποίο έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση επιστροφής του παίκτη ως δανεικού στην Ελλάδα. Με λίγα λόγια, πρώτα θα… ρωτήσουν τον ΠΑΣ και στη συνέχεια θα τον παραχωρήσουν οι Λονδρέζοι ως δανεικό σε κάποια ελληνική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ