Ολυμπιακός : Ανακοινώνει Μεριά, φέρνει Κούκα και έπεται συνέχεια…

Ολυμπιακός : Ανακοινώνει Μεριά, φέρνει Κούκα και έπεται συνέχεια…

Οι μεταγραφές διαδέχονται η μια την άλλη στον Ολυμπιακό που «τρέχει» με ακρίβεια το πλάνο του κάνοντας ακόμη πιο χαρούμενο τον Πέδρο Μαρτίνς που έχει ότι ακριβώς ζητάει.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά από σήμερα το δεύτερο και σημαντικότερο στάδιο της προετοιμασίας του σε Βέλγιο και Ολλανδία. Εκεί ο Πέδρο Μαρτίνς θα επιδιώξει να βάλει τις βάσεις για τη νέα ομάδα που θέλει να δημιουργήσει με αρχικό στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αλλά κυριότερο το «χτίσιμο» της ομάδας που θα κυριαρχήσει και πάλι.

Ήδη στο αεροπλάνο για το Βέλγιο ο Μαρτίνς έχει μαζί του τόσο τον Ποντένσε όσο και τον Μιράντα, τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα που έπιασαν λιμάνι μέσα στην εβδομάδα με τις μεταγραφές πλέον να διαδέχονται η μια την άλλη.

Σειρά παίρνει σήμερα ο Μεριά, άλλη μια μεταγραφή που διαβάσατε πρώτα από to10.gr, με τον Τυνήσιο στόπερ να κλείνει τις προσθήκες στο κέντρο της άμυνας.

Ο Μεριά που βρίσκεται στην Αθήνα αφού περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις θα ανακοινωθεί από του Πειραιώτες και θα αναχωρήσει για το Βέλγιο για να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να περιμένει και τον Κούκα.

Ο Αιγύπτιος φορ αποτελεί προσωπική επιλογή του Μαρτίνς με τους ερυθρόλευκους να έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να κλείσουν τον επιθετικό της Μπράγκα αναμένοντας και σε αυτό το «μέτωπο» γρήγορα τις τελικές εξελίξεις.

Ο νέος Ολυμπιακός παίρνει δημιουργείται ουσιαστικά και γρήγορα μέσα από τα «θέλω» του προπονητή σε αγαστή συνεργασία με την διοίκηση με τις μεταγραφές βεβαίως να μην τελειώνουν εδώ.

Υπάρχει ανοικτό το θέμα της ενίσχυσης στον άξονα με την περίπτωση του Γουίλιαν να παραμένει στο τραπέζι και τους ερυθρόλευκους να περιμένουν σήμερα απάντηση από την Φλαμένγκο που θα κρίνει πολλά.

Αν δηλαδή μπορεί να προχωρήσει η απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ ή αν θα στραφούν σε άλλες επιλογές που έχουν ήδη στο «τραπέζι» έχοντας κάνει μάλιστα και την προεργασία για να κινηθούν γρήγορα.

Το ευχάριστο βεβαίως για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι πως έχει ότι ακριβώς ζητάει και στο χρόνο που το θέλει για να συνεχίσει απερίσπαστος την δουλειά του, αυτή την φορά στο Βέλγιο, ξέροντας πως σύντομα θα έχει και άλλα βασικά «εργαλεία» στη διάθεση του για να καταστρώσει τα τελικά αγωνιστικά πλάνα της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ