Από… Τετάρτη σε Τετάρτη υποσχόταν λεφτά ο Κωνσταντίνου στον Αστέρα Τρίπολης

Από… Τετάρτη σε Τετάρτη υποσχόταν λεφτά ο Κωνσταντίνου στον Αστέρα Τρίπολης

Η απίστευτη ιστορία πίσω από την προσφυγή του Αστέρα Τρίπολης εναντίον του Παναθηναϊκού για τα χρήματα του Κουρμπέλη. Διαβάστε το παρασκήνιο στο 10.gr.

Τα… απίστευτα συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό, ο οποίος τάζει χρήματα τα οποία δεν είναι σε θέση να δώσει. Είτε με αφορμή τα λεφτά που θα μπουν από τον Αλαφούζο, είτε με αφορμή τα χρήματα που θα βάλει ο Παϊρότζ, αν και εφόσον πάρει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι πράσινοι συνεχίζουν να εκτίθενται στα μάτια άλλων συλλόγων και – πολλών – ποδοσφαιριστών.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Αστέρα Τρίπολης. Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα to10.gr, ο Αστέρας έκανε προσφυγή εναντίον του Παναθηναϊκού για 400.000 ευρώ που οφείλονται ακόμα από τη μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη! Και έκανε αυτή την κίνηση αφού πρώτα οι άνθρωποι του Αστέρα εξάντλησαν την υπομονή τους και κάθε περιθώριο που είχαν.

Συγκεκριμένα, ο Αστέρας είχε βάλει… πλάτη επί πολλούς μήνες στον Παναθηναϊκό, αντιλαμβανόμενος τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες σε επικοινωνία που είχαν οι άνθρωποι της ομάδας με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου, άκουγαν συνεχώς την ίδια ατάκα: «Δώστε μας λίγο χρόνο και την άλλη Τετάρτη θα έχετε λεφτά». Οι… Τετάρτες έγιναν πολλές, λεφτά στην Αρκαδία δεν έβλεπαν, την ώρα που έβλεπαν τον Παναθηναϊκό να κοστολογεί τον παίκτη με 3 εκατομμύρια ευρώ! Και ένιωσαν… κορόιδα.

Έτσι έφτασαν στην απόφαση να καταθέσουν προσφυγή, διεκδικώντας τα χρήματα στα δικαστήρια, όπως σας αποκάλυψε to10.gr και πλέον αναμένεται νέα επαφή του Κωνσταντίνου μαζί τους για να βρεθεί μια λύση. Ωστόσο, όσο ο Κωνσταντίνου δεν δίνει χειροπιαστές διαβεβαιώσεις, τόσο τα προβλήματα θα αυξάνονται στο τριφύλλι. Κι όλα αυτά εν αναμονή των… εκατομμυρίων από Αλαφούζο και Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ