Άρης : «Έκοψε» Μπούρμπο ο Ερέρα!

Άρης : «Έκοψε» Μπούρμπο ο Ερέρα!

Ο παράγοντας ηλικία έπαιξε καθοριστικό ρόλο, καθώς ο νέος τεχνικός του Άρη θέλει να κρατήσει τον μέσο όρο ηλικίας χαμηλό στους κίτρινους.

Ενώ φαινόταν ότι ο Χρήστος Μπούρμπος θα παραμείνει στον Άρη, τελικά η εισήγηση του Πάκο Ερέρα ήταν αρνητική στους ανθρώπους των κίτρινων. Τις τελευταίες ημέρες ο 35χρονος δεξιός οπισθοφύλακας ανέμενε στο ακουστικό του προκειμένου να ρυθμιστεί στο θέμα της παραμονής του και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στην αποστολή, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Την Παρασκευή (13/7) ο Ισπανός τεχνικός ενημέρωσε τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Ντίνο Διαμαντόπουλο ότι δεν περιλαμβάνει τον Μπούρμπο στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Ο βασικός λόγος είναι η προχωρημένη ηλικία του, καθώς ο Ερέρα επιθυμεί ο μέσος όρος να κρατηθεί χαμηλός. Επιθυμεί δηλαδή οι παίκτες που θα βρίσκονται στο ρόστερ του Άρη να μην ξεπερνούν τα 30 έτη.

Συνεπώς με τον Μπούρμπο να μην έχει συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, ο Ισπανός διεμήνυσε στους ανθρώπους των κίτρινων ότι δεν επιθυμεί την παραμονή του ποδοσφαιριστή.

Πλέον ο Μπούρμπος ψάχνει για νέα ομάδα, ενώ δεδομένο θεωρείται ότι ο Αρης θα κινηθεί για την απόκτηση δεξιού μπακ. Ανεξαρτήτως της παραμονής του Μπούρμπου στην ομάδα, οι κίτρινοι θα κινούνταν έτσι κι αλλιώς για την απόκτηση δεξιού αμυντικού όπως έχει κρίνει ο Ερέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ