Ουζουνίδης : «Περίμενα κάτι περισσότερο, δεν με ανησυχεί το ότι δεν βάζουμε γκολ»

Ουζουνίδης : «Περίμενα κάτι περισσότερο, δεν με ανησυχεί το ότι δεν βάζουμε γκολ»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως περίμενε κάτι περισσότερο από τους παίκτες του, αλλά και ότι δεν ανησυχεί για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν σκόραρε στα δύο πρώτα φιλικά της.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του δεύτερου και τελευταίου φιλικού προετοιμασίας της ΑΕΚ, απέναντι στην κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας, ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε ψύχραιμος ως προς τη μέτρια εικόνα της ΑΕΚ, ωστόσο τόνισε πως περίμενε κάτι περισσότερο από τους παίκτες του. Επίσης, ανέφερε ότι η ομάδα του χρειάζεται δουλειά στο κομμάτι της πίεσης και ότι μέλημά του είναι να κάνει καλύτερη την ομαδική λειτουργία.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το αν είδε κάτι διαφορετικό στο δεύτερο φιλικό της ΑΕΚ: «Όχι δεν είδα διαφορετικά πράγματα. Περίμενα λίγο περισσότερα, μην ξεχνάμε ότι ο αντίπαλος ήταν πιο φρέσκος. Σε δέκα μέρες παίζουν ευρωπαϊκό ματς και όποιος είναι ξεκούραστος έχει το πλεονέκτημα. Κάναμε αυτά που θέλαμε, δώσαμε τον χρόνο που θέλαμε σε κάποιους παίκτες. Τώρα που θα γυρίσουμε θα μπούμε σε άλλο ρυθμό προπονήσεων και περιμένω καλύτερα πράγματα. Θέλουμε βελτίωση στο τεχνικό και το τακτικό κομμάτι. Θα έρθει και αυτό γιατί έχουμε καλούς παίκτες, όταν λυθούν τα πόδια τους».

Είπατε ότι θέλετε στα φιλικά να βλέπετε λάθη, ποιο ήταν σήμερα το μεγαλύτερο; «Αυτά δεν μπορούμε να τα λέμε στην τηλεόραση. Θέλουμε δουλειά στο πως θα πιέσουμε».

Σας ανησυχεί ότι δεν βάλατε γκολ και πάλι; «Όχι, τι να με ανησυχεί; Δεν μένω σε αυτά τα πράγματα. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα μας, αλλά η ομαδική λειτουργία πως θα γίνει καλύτερη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ