ΠΑΟΚ : Οι δοκιμές Λουτσέσκου και τα προβλήματα των Ελ Καντουρί και Χαρίση

ΠΑΟΚ : Οι δοκιμές Λουτσέσκου και τα προβλήματα των Ελ Καντουρί και Χαρίση

Από την απογευματινή προπόνηση δύο ήταν οι ποδοσφαιριστές που έμεινα στα... πιτς οι Ελ Καντουρί και Χαρίσης. Ο Λουτσέσκου, δοκίμασε τις 11αδες που θα χρησιμοποιήσει στο φιλικό με την Αντβέρπ.

Δύο ήταν οι απουσίες από την αποψινή απογευματινή προπόνηση. Οι Ελ Καντουρί και Χάρης Χαρίσης δεν εμφανίστηκαν λόγω προβλημάτων. Ο Μαροκινός άσος έχει ενοχλήσεις στον έξω πλατύ, ενώ ο Έλληνας μέσος έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Αυτό το πρόβλημα δεν είναι τωρινό αλλά τα τελευταία δύο χρόνια. Όσον αφορά τον Τιμπό Μουλέν, σήμερα, έκανε προπόνηση με τη μπάλα και πλέον μετρά αντίστροφα για την επανένταξή του στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης .

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου για ακόμα μια φορά έδωσε έμφαση στην τακτική, χωρίζοντας τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σε δύο ενδεκάδες, η μία των πράσινων και οι άλλη των μαύρων.
Στην πρώτη αυτή των πράσινων ήταν οι: Γλύκος, Βαρέλα, Μιχόγεβιτς, Κρέσπο, Μάτος, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Λημνιός, Λάμπρου, Πέλκας και Πρίγιοβιτς
Η δεύτερη αυτή των μαύρων από τους: Ρέι, Μαλεζά, Χατσερίντι, Βιεϊρίνια, Κίτσιου, Μπαλογιάννη, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Ουάρντα και Μυστακίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ