Μπιγκόν: «Μας αρέσει ο Ομάρ, αλλά κοστολογείται στα 6.000.000 ευρώ»

Μπιγκόν: «Μας αρέσει ο Ομάρ, αλλά κοστολογείται στα 6.000.000 ευρώ»

Ο αθλητικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Ροσομπλού για τον Νορβηγό αμυντικό του Ολυμπιακού.

Αποκαλύψεις για τα μεταγραφικά ζητήματα της Μπολόνια έκανε ο αθλητικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Ρικάρντο Μπιγκόν, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο παράγοντας των Ροσομπλού επιβεβαίωσε ότι ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μπολόνια, αλλά επισήμανε ότι η υπόθεση του 26χρονου είναι δύσκολη, καθώς οι Ερυθρόλευκοι τον κοστολογούν 6.000.000 ευρώ.

«Οι Ματιέλο και Ρισπόλι βρίσκονται στη λίστα μας αλλά δεν είναι οι μοναδικοί. Μας αρέσει επίσης και ο Ομάρ του Ολυμπιακού, αλλά είναι ακριβός, καθώς κοστολογείται στα 6.000.000 ευρώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπιγκόν. Ο άσος των Πειραιωτών είναι ανάμεσα στους παίκτες που εξετάζουν στη Μπολόνια για το δεξί άκρο και μάλιστα πρόσφατα οι Ιταλοί είχαν αποκαλύψει ότι ο Μπιγκόν είχε προγραμματίσει ραντεβού με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή.

Ο Ομάρ, ο οποίος λαμβάνει κανονικά μέρος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο Γκενκ, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 27 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ