Η επανεμφάνιση των Χαρίση και Ελ Καντουρί και οι δοκιμές του Λουτσέσκου

Η επανεμφάνιση των Χαρίση και Ελ Καντουρί και οι δοκιμές του Λουτσέσκου

Επέστρεψαν στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ οι Χαρίσης και Ελ Καντουρί, καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα. Δύο 11αδες δοκίμασε και σήμερα ο Λουτσέσκου για τα φιλικά με Αντβέρπ και Ντε Γκράαφτσαπ.

Με την υπόλοιπη ομάδα εντάχθηκαν σήμερα, στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία οι Χαρίσης και Ελ Καντουρί.. Αμφότεροι ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν και συμμετείχαν σε ολόκληρο το πρόγραμμα που ετοίμασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος όπως δείχνουν τα πράγματα τους υπολογίζει για το φιλικό της Δευτέρας (16/7) με αντίπαλο την Ντε Γκράαφτσαπ.

Στη αποψινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, να δουλεύει μαζί τους σε δύο γήπεδα, ακολουθώντας ασκήσεις τακτικής, ενόψει των φιλικών του ΠΑΟΚ με Αντβέρπ και Ντε Γκράαφτσαπ.

Στο ένα γήπεδο ο Ρουμάνος τεχνικός είχε τους: Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λημνιό, Μπίσεσβαρ, Πέλκα και Πρίγιοβιτς

Στο δεύτερο γήπεδο ο 49χρονος τεχνικός του Δικεφάλου, τοποθέτησε τους: Πασχαλάκη, Κίτσιου, Χατσερίδη, Μαλεζά, Μπαλογιάννη, Σάχοφ, Χαρίση, Λάμπρου, Ζαμπά, Ουάρντα και Μυστακίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ