ΠΑΟΚ: Τα είπαν Λουτσέσκου, Μίχελ και Κωσταντινίδης

ΠΑΟΚ: Τα είπαν Λουτσέσκου, Μίχελ και Κωσταντινίδης

Οι τρεις παράγοντες του ΠΑΟΚ βρήκαν χρόνο και συνομίλησαν από κοντά σχετικά με θέματα που άπτονται της μεταγραφικής και όχι μόνο, καθημερινότητας της ομάδας.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλά ανοικτά θέματα τόσο για τις μεταγραφές όσο και για την οργάνωση της καθημερινότητας του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τους αγώνες με τη Βασιλεία για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ να πλησιάζουν επικίνδυνα.

Γι’ αυτό και οι Ραζβάν Λουτσέσκου, Παντελής Κωσνταντινίδης και Λούμπος Μίχελ, ξέκλεψαν λίγο χρόνο μετά τη λήξη της προπόνησης του Δικέφαλου και συνομίλησαν για μερικά λεπτά. Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, αλλά και για τα ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ.

Οσον αφορά στην προπόνηση, ο Ρουμάνος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τους Χαρίση και Ελ Καντουρί να συμμετέχουν σε ολόκληρο το πρόγραμμα και να τα τίθενται στη διάθεσή του για το φιλικό της Δευτέρας με την Ντε Γκράαφτσαπ. Οι δύο άσοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και πλέον ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει των παιχνιδιών με τη Βασιλεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ