Ονθούε για Μπογέ : «Χρειάζεται εμπιστοσύνη για να βγάλει τον καλό του εαυτό»

Ονθούε για Μπογέ : «Χρειάζεται εμπιστοσύνη για να βγάλει τον καλό του εαυτό»

O προπονητής της Θέλτα μίλησε για τον Λούκας Μπογέ που τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην ομάδα.

Ο Λούκας Μπογέ βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ένας άνθρωπος που τον ξέρει καλά είναι φυσικά ο προπονητής του στη Θέλτα, Χουάν Κάρλος Ονθούε. Ο Ισπανός τεχνικός και άλλοτε συνεργάτης του Λουίς Ενρίκε στην Μπαρτσελόνα μίλησε στην εφημερίδα Livesport για τον ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε ως δανεικός στην ομάδα του, τονίζοντας ότι ο Μπογέ είναι παίκτης που χρειάζεται εμπιστοσύνη για να κάνει τη διαφορά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι ένας παίκτης που χρειάζεται εμπιστοσύνη για να βγάλει τον καλό του εαυτό και να καταφέρει να κάνει τη διαφορά. Έχει την ικανότητα να παίξει και στα δύο άκρα, κάποιες φορές το κάνει και στην κορυφή της επίθεσης, αλλά εγώ θεωρώ πως αποδίδει καλύτερα ως μεσοεπιθετικός και όχι ως καθαρόαιμος σέντερ φορ», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε.

«Ο Λούκας έχει πολύ καλά χτυπήματα με το δεξί και θεωρώ ότι πρέπει να το τολμά περισσότερο. Αν το κάνει, είμαι σίγουρος πως θα βελτιώσει τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα», πρόσθεσε και κατέληξε: «Δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο από την προσπάθειά του τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες. Είναι κομβικό να έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και θεωρώ ότι μετά το αρκετά μεγάλο-είναι αλήθεια-διάστημα προσαρμογής στον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού, είναι έτοιμος να βγάλει όσα έδειξε στην Αργεντινή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ