Κίνα… τέλος για τον Μάρκο Μάριν

Κίνα… τέλος για τον Μάρκο Μάριν

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε πρόταση από κινέζικη ομάδα για την παραχώρηση του Μάρκο Μάριν αλλά οι… υπερβολικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού χάλασαν τη μεταγραφή.

Το ενδεχόμενο ο Μάριν να πάρει μεταγραφή στο κινέζικο πρωτάθλημα έκλεισε οριστικά, μιας και η μεταγραφική περίοδος στην Κίνα τελείωσε. Ο Γερμανός όμως φαίνεται πως έφτασε μια ανάσα από το να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες τις τελευταίες μέρες δέχτηκαν επίσημη πρόταση από κινέζικο σύλλογο για την παραχώρηση του Μάριν, αλλά η ενδεχόμενη μετακίνηση χάλασε λόγω της αξίωσης των ερυθρόλευκων για 5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να συναινέσουν στην μεταγραφή. Έτσι τουλάχιστον «βγαίνει» από το περιβάλλον του παίκτη.

Ο Γερμανός όπως και να έχει παραμένει στον Ολυμπιακό, προπονείται κανονικά και παίρνει χρόνο στα φιλικά προετοιμασίας, αλλά είναι ακόμα φευγάτος όχι λόγω προσόντων αλλά λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του. Η πόρτα της Κίνας έκλεισε όμως για τους ερυθρόλευκους και αν τα ποσά αυτά αληθεύουν τότε μόνο ίσως η αγορά της Σαουδικής Αραβίας και των ΗΑΕ είναι πιθανοί προορισμοί για τον βραχύσωμο χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ