ΠΑΟΚ : «Μισός» επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

ΠΑΟΚ : «Μισός» επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

Ο Λουτσέσκου έχει δώσει ρεπό μέχρι αύριο (18/7), οπότε για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, το επόμενο ραντεβού στο γήπεδο είναι την Πέμπτη (19/7).

Ολοκληρώθηκε και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Όστερμπεεκ της Ολλανδία. Η αποστολή του Δικέφαλου θα επιστρέψει… «μισή» σήμερα (17/7) στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι περισσότεροι ξένοι παίκτες πήραν άδεια από χθες (16/7) για να βρεθούν στις πατρίδες τους, καθώς η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα είναι την Πέμπτη (19/7).

Έτσι οι Πρίγιοβιτς, Μιχόγεβιτς, Χατσερίδης, Ελ Καντουρί, Κάνιας, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ και Μουλέν δε θα επιστρέψουν μαζί με την ομάδα στην Ελλάδα, η οποία πετάει στις 12:05 από τη Φρανκφούρτη για τη Θεσσαλονίκη.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με 7 φιλικά και πλέον μετά τα ρεπό που έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τις τελευταίες ανάσες, η ομάδα θα έχει πέντε ημέρες προπονήσεων (από την Πέμπτη 19/7) μέχρι το πρώτο ματς με τη Βασιλεία στην Τούμπα για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, το οποίο θα γίνει την επόμενη Τρίτη (24/7).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ