Μετά την Γκενκ και η Γάνδη για Οφόε, στα γραφεία της ΠΑΕ ο Βέλγος

Μετά την Γκενκ και η Γάνδη για Οφόε, στα γραφεία της ΠΑΕ ο Βέλγος

Αυξάνονται και πληθύνονται οι Βέλγοι... μνηστήρες για τον Οφόε. Πρόταση από την Γάνδη έχουν στα χέρια τους οι Ερυθρόλευκοι.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (17/07) ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε προκειμένου να συζητήσει με τους Πειραιώτες το «αύριο» που δεν θα τους βρει να περπατούν παράλληλα, καθώς ο παίκτης βρίσκεται από καιρό στη λίστα των… υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών. Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα μέσα στη μέρα ο Βέλγος μέσος είναι σε αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης αφού μετά την επίσημη λύση του συμβολαίου του Εμάνουελ Εμενίκε έχει έρθει η σειρά του. 

Ο 29χρονος άσος που γέννησε πολλές προσδοκίες κατά την άφιξή του στο λιμάνι το περασμένο καλοκαίρι από τη Λέγκια Βαρσοβίας, μα απογοήτευσε στη συνέχεια, έχει ήδη απορρίψει την πρόταση της Γκενκ, η μεταγραφή του στην Πορτογαλία και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ναυάγησε για λόγους… ανωτέρας βίας και τώρα εξετάζει την περίπτωση της Γάνδης (ή Γκεντ αν προτιμάτε)!

Ο έμπειρος μέσος κοστολογείται περί τα τρία εκατομμύρια ευρώ και οι προτάσεις που ικανοποιούν τα… οικονομικά «θέλω» των Πειραιωτών υπάρχουν. Το «αγκάθι» εντοπίζεται στην επιθυμία του ίδιου. Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι οι πρώτες παραστάσεις του Οφόε από τη μαγική «χώρα» του ποδοσφαίρου δημιουργήθηκαν στις ακαδημίες της Γκεντ στις οποίες αγωνίστηκε για πέντε χρόνια (1994-1999). Ίσως ήρθε η στιγμή να επιστρέψει στο σημείο «μηδέν» του. Οι εξελίξεις πάντως θα είναι άμεσες και ο παίκτης θα ψάξει σύντομα το νέο του σπίτι είτε σε κάποια γειτονιά της πατρίδας του, είτε σε κάποιον… εξωτικό προορισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ