ΠΑΟΚ : Εκτός ο Μπίσεσβαρ, μέσα ο Ελ Καντουρί με Βασιλεία

ΠΑΟΚ : Εκτός ο Μπίσεσβαρ, μέσα ο Ελ Καντουρί με Βασιλεία

Στη διάθεση του Λουτσέσκου αναμένεται να είναι ο Ελ Καντουρί για το ματς με τη Βασιλεία. Αντίθετα ο Μπίσεσβαρ τίθεται εκτός από των αγώνα της Τούμπας

Οι μαγνητικές τομογραφίες του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και του Ομάρ Ελ Καντουρί βγήκαν καθαρές, πράγμα που σημαίνει ότι γλίτωσαν κάποια σοβαρή ζημιά. Ωστόσο γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει ο Μαροκινός τον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Βασιλεία. Αντίθετα ο Μπίσεσβαρ θα χάσει τη «μάχη» της Τούμπας.

Πιο αναλυτικά, για τον Μπίσεσβαρ υπήρχαν φόβοι για ενδεχόμενη ζημιά στον μηνίσκο, αλλά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν. Ο Ολλανδός δέχτηκε ένα χτύπημα στο δυνατό φιλικό του «δικέφαλου» με τη Ντε Γκράαφσαπ και ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα αποθεραπείας για να υποχωρήσει η φλεγμονή στο γόνατο του. Οι πιθανότητες συμμετοχής του στον αγώνα τις Τούμπας με τη Βασιλεία είναι ελάχιστες, αντίθετα έχει ελπίδες να αγωνιστεί στη ρεβάνς της Ελβετίας.

Όσον αφορά τον Ελ Καντουρί, ο ποδοσφαιριστής θα ανεβάσει ρυθμούς τις επόμενες μέρες και αναμένεται να είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αγώνα της Τρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ