Ιγκόρ : «Ο Ντάνι Άλβες είναι το πρότυπό μου»

Ιγκόρ : «Ο Ντάνι Άλβες είναι το πρότυπό μου»

Ο Ιγκόρ Σίλβα δόθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ΑΕΚ Λάρνακας και την Παρασκευή (20/07) παρουσιάστηκε από τους Κύπριους, μιλώντας για το ότι θα συνυπάρξει ξανά με τον Απόστολο Γιάννου και για τον ποδοσφαιριστή - πρότυπό του.

Η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (18/07) τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον ετήσιο δανεισμό του Ιγκόρ Σίλβα. Ο 22χρονος δεν κατάφερε να πείσει τον Πέδρο Μάρτινς ότι έχει θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών και θα συνεχίσει την καριέρα του στο νησί της Αφροδίτης, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής της κυπριακής ομάδας το μεσημέρι της Παρασκευής (20/07), ο Βραζιλιάνος μίλησε για το γεγονός ότι θα συνυπάρξει ξανά με τον Απόστολο Γιάννου, για το πώς σκοπεύει να «μιλήσει» εντός των τεσσάρων γραμμών και αποκάλυψε τον ποδοσφαιριστή – πρότυπό του.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαι χαρούμενος, είναι ένα όμορφο μέρος με ωραία ατμόσφαιρα. Γνωρίζω τον Γιάννου από τον Αστέρα και η οικογένεια μου είναι χαρούμενη εδώ. Αυτές είναι οι πρώτες μου εντυπώσεις. Είναι πρόκληση για έμενα η παρουσία μου στην ΑΕΚ. Θέλω να παίξω και να πάρω λεπτά. Να βοηθήσω την ομάδα και να πετύχουμε στο τέλος της χρονιάς ωραία πράγματα. Προτιμώ να δείξω την αξία μου στο γήπεδο. Έχω την ταχύτητα και θέλω να προσφέρω αλλά δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, θέλω να δείξω περισσότερα μέσα στις τέσσερις γραμμές. Νιώθω άνετα εδώ και 2-3 μέρες που είμαι στο νησί.

Ξέρω το πρωτάθλημα και είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα με καλές ομάδες. Θα δίνω πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου και να παίξω για την ομάδα. Αρκετοί παίκτες στην Ελλάδα έπαιξαν εδώ και κάποιοι άλλοι φίλοι μου έπαιξαν εδώ, είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και περιμένω να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις μας. Ο Ντάνι Άλβες είναι το πρότυπό μου σε αυτή την θέση. Το μήνυμα μου για τον κόσμο της ΑΕΚ είναι ότι είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην ΑΕΚ και με την υποστήριξη τους μπορούμε να κάνουμε μια καλή σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ