Σε πρώτο πλάνο Πούγγουρας και φορ στον Παναθηναϊκό

Σε πρώτο πλάνο Πούγγουρας και φορ στον Παναθηναϊκό

Μετά την απόκτηση του Χατζηθεοδωριδη, ο Παναθηναϊκός στρέφεται στην περίπτωση του Αχιλλέα Πούγγουρα και σε αυτήν της απόκτησης φορ περιοχής.

Ο Νίκος Νταμπίζας τα βρήκε με τους Άγγλους και φέρνει στην Αθήνα τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη για να καλύψει το κενό του αριστερού μπακ. Τώρα πλέον ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού μαζί με τον Γιώργο Δώνη στρέφονται στις περιπτώσεις απόκτησης κεντρικού αμυντικού και φορ περιοχής.

Στην πρώτη περίπτωση έχουμε την υπόθεση του Αχιλλέα Πούγγουρα, του νεαρού παίκτη του ΠΑΟΚ. Η ολοκλήρωση της μεταγραφής μπορεί να έμοιαζε δεδομένη, όμως τις τελευταίες ώρες υπάρχουν κάποιες «επιπλοκές» που απαιτούν νέο κύκλο συζητήσεων του Νταμπίζα με τον Δικέφαλο του Βορρά, για να ξεκαθαριστεί αν ο νεαρός στόπερ θα καταλήξει στον Παναθηναϊκό ή οι πράσινοι θα πρέπει να κινηθούν για άλλο παίκτη.

Το άλλο μέτωπο που «καίει» το τριφύλλι είναι αυτό της απόκτησης επιθετικού περιοχής. Αυτή θα είναι και η ακριβή μεταγραφή στην οποία θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός, που μπορεί να πάρει έναν μόνο παίκτη άνω των 23 χρόνων. Ο ποδοσφαιριστής αυτός θα πρέπει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως εκτόπισμα, δύναμη και καλή επαφή με τα δίχτυα. Η επιλογή πρέπει να είναι προσεκτική μιας και δεν υπάρχει οικονομική άνεση, για αυτό οι ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού του Παναθηναϊκού «σκανάρουν» εξονυχιστικά την αγορά για να βρουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ