Τρεις ομάδες στα πόδια του Τζούρτζεβιτς

Τρεις ομάδες στα πόδια του Τζούρτζεβιτς

Προτάσεις από τρεις ομάδες φέρεται να έχει στα χέρια του ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα της πατρίδας του

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας hotsport.rs, ο Σέρβος στράικερ του Ολυμπιακού, Ούρος Τζούρτζεβιτς,μπορεί να μην έχει εξασφαλισμένη θέση στο ρόστερ των Ερυθρόλευκων, έχει όμως τρεις εναλλακτικές. Οι Σλάβια Μπρατισλάβας, ο ΑΠΟΕΛ και η τουρκική Ρίζεσπορ είναι οι «μνηστήρες» για τον 24χρονο φορ που δεν έχει πείσει με την απόδοσή του τους ιθύνοντες των Πειραιωτών. Την περυσινή σεζόν ο Σέρβος άσος είχε συνολικά με την ερυθρόλευκη 30 συμμετοχές, επτά τέρματα και μία ασίστ.

«Ο πρώην παίκτης της Παρτιζάν βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από το Καραϊσκάκη, όμως δεν ανησυχεί για το μέλλον του. Η πρώην ομάδα του θα τον έβλεπε ξανά με χαρά στις τάξεις της, όμως αυτή δεν είναι μια πιθανή επιλογή προς το παρόν, αφού στα υπόψη του βρίσκονται τρεις προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, από τις οποίες είτε καλείται να διαλέξει την καλύτερη, είτε να περιμένει λίγο ακόμη.

Η Σλάβια Μπρατισλάβας, ο ΑΠΟΕΛ και η τουρκική Ρίζεσπορ είναι οι τρεις ομάδες που τον θέλουν, ενώ ο Ολυμπιακός μπορεί να τον δώσει δανεικό με οψιόν αγοράς. Πάντως, θα είχε ενδιαφέρον να τον δούμε στην Μπρατισλάβα, εκεί που αγωνίζονται ήδη οι Αλεξάνταρ Τσάβριτς και Ντέγιαν Ντράζιτς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ