Στην Γαλλία ο Ρομαό

Στην Γαλλία ο Ρομαό

Ο Αλεξίς Ρομαό αποχαιρέτησε τους ερυθρόλευκους και είναι ήδη στην Γαλλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει συμβόλαιο στην Ρεμς.

Ο Αλεξίς Ρομαό θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεμς, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr και ο Τογκολέζος μέσος αποχαιρέτησε ήδη τους ερυθρόλευκους. Ο Ρομαό έφυγε από το Βέλγιο όπου βρίσκονταν μέχρι σήμερα η αποστολή της ομάδας του λιμανιού και είναι ήδη στην Γαλλία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρομαό θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, έχοντας ήδη συμφωνήσει με την διοίκηση του γαλλικού συλλόγου και εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την Ρεμς. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Τογκολέζος μεσοαμυντικός θα υπογράψει δύο συν ένα χρόνια και επιστρέφει στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Ρομαό αποχαιρέτησε τον Πέδρο Μαρτίνς και όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού αλλά και όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου των πειραιωτών και όπως προαναφέραμε είναι ήδη στην Γαλλία και θα περάσει (ίσως και σήμερα) από ιατρικές εξετάσεις. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό η Ρεμς ν’ ανακοινώσει απόψε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του έμπειρου Αφρικανού μεσοαμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ