Παρών και ο Λάζαρος στην εκδίκαση!

Παρών και ο Λάζαρος στην εκδίκαση!

Με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να δίνει το παρών ξεκίνησε η υπόθεση του στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Το δεύτερο ημίχρονο της κόντρας της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και του Ολυμπιακού κατά της Ένωσης, που ουσιαστικά είναι το… πρώτο αφού στην εκδίκαση της Δευτέρας (16/7) είχε δοθεί αναβολή, παίζεται στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ με τον Έλληνα άσο να δίνει το παρών!

Ο Χριστοδουλόπουλος έφυγε από την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ολλανδία και είναι στο δικαστήριο, μια κίνηση βεβαίως που έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Η εκδίκαση έχει ξεκινήσει με τις δύο πλευρές να αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους. Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία για τη θετική έκβαση της υπόθεσης του συμβολαίου του παίκτη.

Οι δικηγόροι της ομάδας του Πειραιά αναμένεται να ζητήσουν ξανά, το συμβόλαιο που η Ένωση ισχυρίζεται ότι έχει για την περίοδο 2018-19 με το διεθνή μεσοεπιθετικό. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, δεν αποκλείεται να ζητήσουν αναβολή ή διακοπή για να το εξετάσουν. Παράλληλα, με προσφυγή τους, ζητούν να απαγορευτούν οι μεταγραφές στην ΑΕΚ για δύο περιόδους.

Ο Ολυμπιακός εξάλλου, έχει ζητήσει την εξαίρεση της δικηγόρου της Super League Αργυρώς Ασπρογέρακα για επαγγελματικές σχέσεις με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Πέτρο Καϊμακάμη. Η κα. Ασπρογέρακα δεν είναι στην εκδίκαση επειδή βρίσκεται στη Γερμανία για επαγγελματικούς λόγους.

Η Ένωση από την πλευρά της, ζητάει τιμωρία του παίκτη και απαγόρευση μεταγραφών στον Ολυμπιακό και επικαλείται το γεγονός ότι ο Χριστοδουλόπουλος έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο μαζί της για τη σεζόν 2018-2019, το οποίο δεν έχει εμφανίσει μέχρι στιγμής, πάντως.

Απόφαση αποκλείεται να εκδοθεί σήμερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ