«Πρόταση 4.000.000 ευρώ της Μπρέντφορντ για Ένγκελς»

«Πρόταση 4.000.000 ευρώ της Μπρέντφορντ για Ένγκελς»

Η Μπρέντφορντ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 4.000.000 ευρώ στον Ολυμπιακό, για την απόκτηση του 23χρονου Μπιορν Ένγκελς.

Ο Μπιορν Ένγκελς είναι ένας εκ των τριών ποδοσφαιριστών στους οποίους ο Ολυμπιακός έβαλε «πωλητήριο» πρόσφατα, κατόπιν εισήγησης του Πέδρο Μάρτινς, αφού οι εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες των Πειραιωτών, ενώ το ίδιο ίσχυσε και για τις αντίστοιχες του Πορτογάλου τεχνικού στη φετινή προετοιμασία.

Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο σχεδόν όλων των μεγάλων ομάδων της πατρίδας του, ωστόσο ο σύλλογος που φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στους «ερυθρόλευκους» για την απόκτησή του είναι από την Αγγλία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου της Telegraph, Τζον Πέρσι, η Μπρέντφορντ έχει προσφέρει 4.000.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για την αγορά του Ένγκελς.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον 23χρονο το καλοκαίρι του 2017, ως αντικαταστάτη του Παναγιώτη Ρέτσου που μεταγράφηκε στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 17 εμφανίσεις και πέτυχε 3 γκολ στη Superleague, ωστόσο η απόδοσή του δεν ανταποκρίθηκε στις βλέψεις των Πειραιωτών, οι οποίοι τον απέκτησαν έναντι 7.000.000 ευρώ από την Μπριζ. Ο Βέλγος στόπερ γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία της τελευταίας, η οποία αποτελεί και τη μοναδική ομάδα στην οποία είχε αγωνιστεί πριν τον Ολυμπιακό.

Η χαρακτηριστική ανάρτηση του Άγγλου ρεπόρτερ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ