Ποντένσε : «Θέλω χρόνο, έχουν περάσει πολλοί μήνες χωρίς να παίζω»

Ποντένσε : «Θέλω χρόνο, έχουν περάσει πολλοί μήνες χωρίς να παίζω»

O νεοαποκτηθείς εξτρέμ του Ολυμπιακού μίλησε για τη δική του προσαρμογή στους ερυθρόλευκους, αλλά και για την απόδοση της ομάδας στο φιλικό με την Αϊντχόφεν.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν και τόνισε πως στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν την κούραση από την προετοιμασία τους.

Επίσης ο Πορτογάλος εξτρέμ αναφέρθηκε και στη δική του προσαρμογή στην ομάδα, αλλά και στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Λουκέρνη λέγοντας πως αν αυτός και οι συμπαίκτες του είναι σε καλή κατάσταση θα κερδίσουν και τα δύο παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ποντένσε:

«Στα πρώτα 60 λεπτά παίξαμε πολύ καλά. Στα τελευταία λεπτά βγαίνει και η κούραση της προετοιμασίας, κάναμε πολλές αλλαγές, υπάρχουν νέοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα στις απαιτήσεις της ομάδας. Θέλει υπομονή, θέλω να κρατήσω το καλό διάστημα αλλά να δούμε και τα λάθη για να βελτιωθούμε».

Για το πως αισθάνεται ο ίδιος: «Έχω περάσει πολλούς μήνες χωρίς να παίζω, και είναι σαν κάτι καινούριο, θέλω χρόνο. Όλοι με δέχθηκαν πολύ καλά στην ομάδα, για αυτό ίσως φαίνεται πως έχω προσαρμοστεί καλά. Θέλω να παίρνω παιχνίδια και να βοηθήσω κι άλλο. Θα γίνω ακόμα καλύτερος».

Για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, Λουκέρνη: «Είναι δύσκολος αντίπαλος, θα κάνουμε την ανάλυσή μας και θα δούμε που μπορούμε να χτυπήσουμε. Αν είμαστε εμείς καλά, μπορούμε νίκη και στα δύο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ