«ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ και… άλλοι για Κόντε»

«ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ και… άλλοι για Κόντε»

Δημοσίευμα από τη Βοσνία για τον Ισπανό επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα Πέδρο Κόντε.

Ο Πέδρο Κόντε είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στην ελληνική μεταγραφική αγορά και δημοσίευμα από τη Βοσνία («Μozzart») τον φέρνει στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του ΑΠΟΕΛ, η Αλ Σαμπάμπ, η Ατλέτικο Νασιονάλ και η Μπαρανκίλα της της Κολομβίας.

Ο 30χρονος Ισπανός σέντερ φορ του ΠΑΣ Γιάννινα έχει μεν ρήτρα στις 900.000 ευρώ, αλλά το δημοσίευμα αναφέρει ότι πέφτει στις 800.000 ευρώ. Το «to10.gr» σας αποκάλυψε ότι η ΑΕΚ έχει ακόμη ενεργό το ενδιαφέρον της για τον Κόντε και αν τελικά προχωρήσει στην απόκτηση του, τότε αυτό θα σημαίνει ότι θα έχουμε εξελίξεις στην περίπτωση του Γιώργου Γιακουμάκη, καθώς ήδη αποκτήθηκε ο Εζεκίελ Πόνσε για την επίθεση, ενώ φορ μπορεί να παίξει και ο Μάρκο Λιβάγια.

Έτσι σε μια τέτοια περίπτωση ο Κρητικός επιθετικός της Ενωσης θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να… ψηθεί, αφού στην ΑΕΚ δεν θα υπάρχει χώρος. Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ έχει συμβόλαιο με τον Γιακουμάκη μέχρι το 2021, με δικαίωμα να το επεκτείνει για ακόμη ένα χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ