Τριανταφυλλόπουλος : Ενδιαφέρον από Μπέρμιγχαμ και Κάρντιφ

Τριανταφυλλόπουλος : Ενδιαφέρον από Μπέρμιγχαμ και Κάρντιφ

Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπέρμιγχαμ και της Κάρντιφ.

Η Μπέρμιγχαμ και η Κάρντιφ εξετάζουν την απόκτηση του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου για τον Ιανουάριο. Ο Έλληνας αμυντικός δεν έχει αγωνιστεί ιδιαίτερα στον Αστέρα Τρίπολης από την ημέρα που μεταγράφηκε και σύμφωνα με δημοσίευμα της «telegraph» οι δύο ομάδες από την Τσάμπιονσιπ ετοιμάζονται να κάνουν κίνηση για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ο προπονητής του Αστέρα, Σάββας Παντελίδης, δεν υπολογίζει τον 24χρονο αμυντικό και δεν θα έλεγε «όχι» σε οποιαδήποτε πρόταση ερχόταν για αυτόν. Σύμφωνα με το αγγλικό δημοσίευμα, η Μπέρμιγχαμ ετοιμάζει επίσημη πρόταση ύψους 200.000 ευρώ, ποσό άκρως ικανοποιητικό για την ομάδα της Τρίπολης.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Τριανταφυλλόπουλος είχε 73 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό στο Ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ με τον Αστέρα Τρίπολης έχει σημειώσει από πέρσι μόλις 6 συμμετοχές. Επίσης, έχει διατελέσει διεθνής στην ομάδα των Νέων, της οποίας υπήρξε βασικό στέλεχος στην πορεία μέχρι τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2012 καθώς και στην εθνική Ελπίδων (2012-2014).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ