Ανακοίνωσε Κριζμάν ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ανακοίνωσε Κριζμάν ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάντι Κριζμάν, με τον Κροάτη στράικερ να υπογράφει τριετές συμβόλαιο.

Την απόκτηση του Σάντι Κριζμάν ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Κροάτης επιθετικός θα φορά τη νέα σεζόν την φανέλα της ομάδας των Ιωαννίνων. Ο Κριζμάν υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον ΠΑΣ με την ανακοίνωση των Ηπειρωτών ν’ αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 28χρονο επιθετικό, Sandi Krizman. Ο Krizman υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τα επόμενα 3 χρόνια και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 10». Ο Κροάτης στράικερ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του ΠΑΣ, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την υπογραφή του συμβολαίου του.

«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ για την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Έχω ακούσει τα καλύτερα για το κλίμα στην ομάδα και την δουλειά του τεχνικού team. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, τον τεχνικό κ. Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την υπόλοιπη ομάδα και να ξεκινήσω την προετοιμασία για να είμαι έτοιμος τη νέα χρονιά να προσφέρω τον καλύτερο μου εαυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ