ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 1-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 1-0

Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέδρο Κόντε, ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε με 1-0 το Λεβαδειακό σε φιλική αναμέτρηση στο Καρπενήσι.

O ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού σε φιλική αναμέτρηση στο Καρπενήσι, όπου οι δύο ομάδες πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Πέδρο Κόντε στο 28ο λεπτό του αγώνα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Όσο για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, πάτησε καλά στο χορτάρι, έχοντας μάλιστα δοκάρι με κεφαλιά του Σουλεϊμάν Ακίμ Όμο στο 44′, ωστόσο δεν κατάφερε να ισοφαρίσει την αντίστοιχη του Γιάννη Πετράκη.

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» ξεκίνησε με 4-4-2 και με τον Ξύδα στο πλάι του Κόντε, αλλά και τον Μπουκουβάλα σε θέση αριστερού μπακ, τη στιγμή που η διάταξη των Βοιωτών ήταν ουσιαστικά 4-2-3-1.

Πριν τη σέντρα της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των θυμάτων από τις πυρκαγιές.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Νικολιάς, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Λιάσος, Σιόντης, Πήλιος, Βιντάλ, Πέδρο Κόντε, Ξύδας.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης, Κρνέτα, Ζησόπουλος, Ντιόγκο, Καραχάλιος, Όμο, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο, Μπαστακός, Μαρκόφσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ