Ιβάν Σαββίδης : «Πιστεύω στους παίκτες και στον προπονητή μας»

Ιβάν Σαββίδης : «Πιστεύω στους παίκτες και στον προπονητή μας»

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε σε ΜΜΕ της Ρωσίας για τον ΠΑΟΚ και την πίστη που έχει για μια καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2012. Φέτος είναι η 3η προσπάθεια επί των ημερών του για να μπει η ομάδα στους ομίλους του Champions League.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου μιλώντας σε ρωσικά ΜΜΕ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ.

Κλήθηκε από τα ρωσικά Μέσα να σχολιάσει το ενδεχόμενο να βρεθεί ο Δικέφαλος απέναντι στην Σπαρτάκ Μόσχας στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, κάτι το οποίο θα συμβεί εφόσον ο ΠΑΟΚ περάσει το εμπόδιο της Βασιλείας.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου έχει μεγάλη επιθυμία να δει την ομάδα να μπαίνει στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και εξέφρασε την πίστη του στους παίκτες και τον προπονητή, τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής: «Θέσαμε φιλόδοξους και υψηλούς στόχους για το Champions League και ελπίζουμε να τους επιτελέσουμε με επιτυχία, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο μας. Πιστεύω στους παίκτες μας και στο προπονητικό επιτελείο, οπότε ανυπομονώ για τους πρώτους αγώνες. Αν προσπαθήσουν και παίξουν στο όριο των ικανοτήτων τους, οι πιθανότητες επιτυχίας θα είναι πολύ καλές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ