Ποιος θα φύγει πρώτος;

Ποιος θα φύγει πρώτος;

Οι στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν επιλογές για τον καθένα από τους τεχνικούς των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Με αντικείμενο πονταρίσματος το ποιος θα απολυθεί πρώτος!

Απίστευτα δραματική εβδομάδα εξελίσσεται. Το πύρινο φονικό συμβάν στο Μάτι έχει συγκλονίσει όλη την υφήλιο.

Παράλληλα εκεί που υπάρχει ζωή εξελίσσεται και η προετοιμασία των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ ήδη έχει δώσει και τον πρώτο του επίσημο αγώνα, κρίσιμο κιόλας, με τη Βασιλεία.

Οι υπόλοιποι για την ώρα δίνουν φιλικά παιχνίδια και ο καθένας βγάζει συμπεράσματα από όσα βλέπει.

Πολλοί λένε ότι αυτά τα τεστ προετοιμασίας είναι για τους προπονητές. Όμως, πολλοί φίλαθλοι και οχι μόνο αποκτούν γνώμη για τους προπονητές. Τους εμπιστεύονται; Τους στηρίζουν;

Μια απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα μπορεί να δοθεί και μέσω του στοιχήματος. Συγκεκριμένα οι σχετικές εταιρείες ήδη προσφέρουν επιλογές για τον καθένα απο τους τεχνικούς των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Με αντικείμενο πονταρίσματος το ποιος θα απολυθεί πρώτος!

Σύμφωνα με τους μπουκ λοιπόν πρώτος υποψήφιος να αλλάξει περιβάλλον είναι ο Μαρτίνς του Ολυμπιακού (απόδοση 2,00). Δεύτερος ο Ουζουνίδης (3,30). Ο Δώνης λογίζεται ως τρίτος υποψήφιος στο 3,70 και τέταρτος και μάλλον πιο ισχυρός στη θέση του εικάζεται να είναι ο Λουτσέσκου με τιμή που ίπταται στο 7,00. Ίδωμεν..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ