ΑΕΚ : Ανεβάζουν ρυθμούς οι «νέοι» ενόψει Ευρώπης

ΑΕΚ : Ανεβάζουν ρυθμούς οι «νέοι» ενόψει Ευρώπης

Άλεφ, Μπογέ και Πόνσε ανεβάζουν καθημερινά στροφές στα Σπάτα και θα τεθούν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για τα ματς των προκριματικών του Champions League.

Λούκας Μπογέ, Έκι Πόνσε και Άλεφ ντος Σάντος, τα τρία τελευταία και σημαντικότερα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ «τρέχουν» για να καταφέρουν να είναι εγκαίρως έτοιμοι, και να τεθούν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη της ΑΕΚ.

Κάτι όχι και τόσο εύκολο κυρίως για τον Πόνσε που ήταν πιο πίσω απ’ τους άλλους δύο παρόλα αυτά όμως τόσο ο Πόνσε όσο και ο Μπογέ, ανεβάζουν καθημερινά «στροφές» στην προπόνηση στα Σπάτα και εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμοι στις 8 Αυγούστου. Χθες μάλιστα αμφότεροι έβγαλαν το κανονικό πρόγραμμα και δούλεψαν στο φουλ. Και πιθανότατα θα συνεχίσουν πλέον να συμμετέχουν κανονικά στην δουλειά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Κάτι που σημαίνει πως έχουν πιθανότητες, ειδικά ο Μπογέ, να είναι έτοιμοι για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Όσο για τον Άλεφ ο οποίος κλέβει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής, ήταν και ο πιο έτοιμος εκ των τριών μιας και είχε ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία της Μπράγκα και είναι βέβαιο πως θα είναι έτοιμος στις 8 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ