Πρίγιοβιτς για Κόντε : «Δεν ξέρω αν μπορεί να αντέξει την πίεση»

Πρίγιοβιτς για Κόντε : «Δεν ξέρω αν μπορεί να αντέξει την πίεση»

Ο Αλέξανταρ Πρίγιοβιτς κλήθηκε να σχολιάσει τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Πέδρο Κόντε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Αλέξανταρ Πρίγιοβιτς κλήθηκε να σχολιάσει τον Πέδρο Κόντε σε δηλώσεις του στα σερβικά ΜΜΕ, κατόπιν της διαφαινόμενης μεταγραφής του 30χρονου φορ από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Ερυθρό Αστέρα. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ αμφέβαλε ως προς το αν ο Ισπανός μπορεί να αντέξει την πίεση που υπάρχει σε μια μεγάλη ομάδα, τονίζοντας ωστόσο πως ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα αποτελέσει ευκαιρία για εκείνον.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ:

«Οι απαιτήσεις στον Ερυθρό Αστέρα είναι μεγάλες και ο Κόντε θα πρέπει να τις δικαιώσει και να πετύχει πολλά γκολ.

Είναι άλλο να αγωνίζεσαι στον Ερυθρό Αστέρα, στην Παρτιζάν, τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό και διαφορετικό να αγωνίζεσαι για τον ΠΑΣ Γιάννινα ή μια άλλη ομάδα στην οποία η πίεση δεν είναι δεν είναι μεγάλη. Κάποιοι ποδοσφαιριστές προσαρμόζονται καλύτερα σε ομάδες μικρότερου βεληνεκούς, όπου δεν είναι έντονη η πίεση, και άλλοι θέλουν να παίζουν υπό πίεση.

Το γεγονός ότι έχει πετύχει 14 γκολ στα Γιάννινα δεν σημαίνει ότι στον Ερυθρό Αστέρα θα πρέπει να σκοράρει 30 φορές. Δεν ξέρω αν θα μπορεί να αντέξει την πίεση του κόσμου. Ο Ερυθρός Αστέρας παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο και δημιουργεί πολλές φάσεις για γκολ, γεγονός που αποτελεί ευκαιρία για αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ