Ανακοίνωσε τον Μεριά ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε τον Μεριά ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιασίν Μεριά και ο Τυνήσιος στόπερ θα φορά την φανέλα του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν. To10.gr είχε αποκαλύψει από τις 19 Ιουνίου το ενδιαφέρον των πειραιωτών για την απόκτηση του παίκτη.

Παίκτης του Ολυμπιακού και τυπικά είναι από σήμερα ο Γιασίν Μεριά, καθώς οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν στην ανακοίνωση της μεταγραφής. «Γιασίν Μεριά καλώς όρισες στον Ολυμπιακό» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πειραιώτες. To10.gr είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον των πειραιωτών για την απόκτηση του παίκτη στις 19 Ιουνίου και στις 11 Ιουλίου αποκαλύψαμε την επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού.

Οι εξελίξεις δικαίωσαν το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την υπόθεση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως το 10.gr είχε γράψει αποκλειστικά για την προσπάθεια των ερυθρόλευκων ν’ αποκτήσουν Μιράντα και Μεριά, όπως και έγινε.

Ο Μεριά έφτασε στην χώρα μας τα ξημερώματα, πήγε μάλιστα στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων και πλέον είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Μεριά θα είναι μαζί με τους νέους του συμπαίκτες την Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών στου Ρέντη, ξεκινώντας προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

«Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις σαν μέλος της ομάδας του λιμανιού, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά στο επίσημο κανάλι των ερυθρόλευκων.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και φυσιολογικά παίζουμε για να κατακτήσουμε όλους τους στόχους. Πρωτάθλημα, Ευρώπη και Κύπελλο, τα πάντα. Ο Ολυμπιακός έχει σπουδαίους φιλάθλους, τους έχω δει. Θα δίνουμε το 100% για να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ