«Καμία ενημέρωση Παναθηναϊκός-Κολοβέτσιος για Τράμπζονσπορ»

«Καμία ενημέρωση Παναθηναϊκός-Κολοβέτσιος για Τράμπζονσπορ»

Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο κεντρικός αμυντικός δεν έχουν καμία ενόχληση από τον τουρκικό σύλλογο. Δεν έχει θλάση ο Κολοβέτσιος, 4-5 μέρες εκτός.

Οι Τούρκοι έγραψαν για πρόταση της Τραμπζονσπόρ προς τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται ούτε από τη πλευρά του ποδοσφαιριστή, ούτε κι από τον Παναθηναϊκό.

Στο «τριφύλλι» υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία ενόχληση από την ομάδα της Τραπεζούντας και το ίδιο ισχύει με τον έμπειρο αμυντικό. Η Τραμπζονσπόρ όντως αναζητεί στόπερ, ωστόσο, κοιτάει στην αγορά κυρίως ως ελεύθερους. Ο Κολοβέτσιος δεν είναι ακριβή περίπτωση, διότι δεν έχει υψηλές αποδοχές (κυμαίνονται μεταξύ 160.000-180.000 ευρώ) μεγάλο συμβόλαιο, ενώ και οι απαιτήσεις του «τριφυλλιού» δεν μπορεί να είναι μεγάλες, αφού το συμβόλαιο του Κολοβέτσιου λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Μία πρόταση, πάντως, που θα ξεπερνούσε το μισό εκατ. ευρώ, ενδεχομένως να οδηγούσε τον σύλλογο στην απόφαση να διαπραγματευτεί.

Ο Κολοβέτσιος, παράλληλα, ο οποίος αποχώρησε στο 41’ της φιλικής αναμέτρησης με τη Ντεν Χάαγκ και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για θλάση κι απουσία δύο εβδομάδων, τελικά φαίνεται ότι υπέστη πολύ μικρότερη ζημιά. Έχει ένα τράβηγμα κι όχι θλάση, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός για 4-5 μέρες το πολύ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ