Η ετοιμότητα πιο βασική από τις προσθήκες

Η ετοιμότητα πιο βασική από τις προσθήκες

Γιατί η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ για την ΑΕΚ δεν θα κριθεί από τις κινήσεις που αναμένονται

Η ΑΕΚ θα δώσει την Τρίτη απέναντι στη Γαλατά το πρώτο σαφές δείγμα της ενόψει της χρονιάς που ξεκινά. Αυτό είναι το πρώτο φιλικό στο οποίο θα είναι στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και θα φανεί και ο βαθμός ετοιμότητας της Ένωσης ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ.

Το τελευταίο είναι το πλέον σημαντικό για την ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή, καθώς η ομάδα ξεκίνησε από το καλοκαίρι να δουλεύει σε ένα νέο πλάνο, με διαφορετική φιλοσοφία, που ακόμα δεν έχει αξιολογηθεί. Θα αξιολογηθεί ωστόσο και μάλιστα άμεσα. Με το κριτήριο να μην είναι άλλο από την εικόνα που θα παρουσιάσουν οι Κιτρινόμαυροι στα δύο μεγάλα ευρωπαϊκά ματς που έχουν μπροστά τους.

Ο Ουζουνίδης ζήτησε κάποιες συγκεκριμένες προσθήκες τουλάχιστον για την συγκεκριμένη φάση και αυτές έγιναν. Ως εκ τούτου ο προπονητής έχει στα χέρια του τα εργαλεία που επιθυμούσε για να προετοιμάσει καταλλήλως την ομάδα και να παλέψει για τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης.

Σίγουρα, στην πορεία θα χρειαστούν κι άλλα. Η ΑΕΚ έχει ανάγκη από έναν ανασταλτικό μέσο, χρειάζεται έναν εξτρέμ γραμμής και για μένα πρέπει να αποκτηθεί και ένας ακόμα στόπερ. Ωστόσο όλα τα παραπάνω αυτή τη στιγμή είναι δευτερευούσης σημασίας.

Εφόσον έχει γίνει η δουλειά που πρέπει, η ΑΕΚ έχει το υλικό για να κοντράρει στα ίσια την Σέλτικ (που όλα δείχνουν πως θα βρεθεί στον δρόμο της) και γιατί όχι, να την αποκλείσει κιόλας. Ο σύλλογος της Σκωτίας είναι σαφέστατα πιο έτοιμος, έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια του, όμως η Ένωση δεν έχει κάτι να φοβηθεί. Τουλάχιστον η… καλή Ένωση, που ήδη από πέρυσι έχει σφυρηλατήσει τον δικό της χαρακτήρα στην Ευρώπη. Στοιχείο που αναμφίβολα θα αποτελέσει την βάση για αυτό που θα δούμε στα παιχνίδια της 8ης και 14ης Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ