Σκληρή απάντηση Θύρας 7 σε Βαξεβάνη για το πανό στο Καραϊσκάκη

Σκληρή απάντηση Θύρας 7 σε Βαξεβάνη για το πανό στο Καραϊσκάκη

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού σε επικριτικό δημοσίευμα για την κίνησή τους να ανεβάσουν για τα θύματα της πυρκαγιάς στο Μάτι και τις πλημμύρες στη Μάνδρα.

Ο Ολυμπιακός τίμησε τη μνήμη των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι στο περιθώριο του φιλικού αγώνα με τη Λεγκανές. Και παράλληλα ζήτησε ένα ειλικρινές «συγνώμη» από όσους βιώνουν την τραγωδία, είτε χάνοντας ανθρώπους είτε περιουσίες. Από την πλευρά τους, οι οπαδοί του Ολυμπιακού φρόντισαν και οι ίδιοι να στείλουν το μήνυμά τους. Πέραν των συλλυπητηρίων, ανέβασαν πανό για όσα συνέβησαν, τόσο στο Μάτι όσο και λίγους μήνες νωρίτερα στη Μάνδρα, τονίζοντας πως από την πολιτική ηγεσία του τόπου δεν έχει υπάρξει «ούτε ένα συγνώμη, ούτε μια παραίτηση».

Το οξύμωρο είναι ότι το πανό των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού αποτέλεσε αφορμή… κριτικής από τον φιλοκυβερνητικό ή ελεγχόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ, Τύπο, ηλεκτρονικό ή έντυπο. Μάλιστα, το Κουτί της Πανδώρας του Κώστα Βαξεβάνη ανάρτησε ένα πολύ επιθετικό κείμενο, με το οποίο έκανε επίθεση στη Θύρα 7, κατηγορώντας την ότι παίζει πολιτικά παιχνίδια. Ακολουθώντας πιστά τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, στον ανοιχτό πόλεμο που έχει κηρύξει εναντίον του Ολυμπιακού.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν έμεινε αναπάντητο από τον μεγαλύτερο σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών της χώρας. Η Θύρα 7, με ανακοίνωσή της απαντάει όσα αναφέρει το δημοσίευμα, εξηγεί πως όταν χάνονται δεκάδες άνθρωποι από πυρκαγιές, μια ανάσα από την Αθήνα, δεν τίθεται θέμα «No Politica» και επιτίθεται προσωπικά στον Βαξεβάνη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Θύρας 7:

«Για άλλη μια φορά γίναμε αποδέκτες κριτικής του άμεμπτου δημοσιογράφου Βαξεβάνη! Τολμάς και μας πιάνεις στο στόμα σου εμάς, το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα, την ΘΥΡΑ 7.Και όλα αυτά, επειδή είπαμε το αυτονόητο: Ότι μετά από 130 νεκρούς περίπου δεν είδαμε ούτε μια παραίτηση, δεν ακούσαμε ούτε ένα πραγματικό ΣΥΓΓΝΩΜΗ από την πολιτική ηγεσία παρά μόνο ευθύνες διάσπαρτες από δω και από εκεί. Κύριε Βαξεβάνη,δεν είδατε ότι και στα αλλά γήπεδα της Ελλάδας ζητούνται πολιτικές ευθύνες με παρόμοια πανό; Δεν είδατε ότι το οπαδικό κίνημα κινείται πάνω στην ίδια γραμμή; Μιλάτε εσείς για «ΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ» στους οπαδούς που η δημοσιογραφική δεοντολογία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ να είσαι φερέφωνο του πολιτικού συστήματος. ΟΛΟΙ ξέρουμε ποιος είσαι και από που τα παίρνεις, οτι δούλευες 30 χρόνια στην ΕΡΤ με 10.000 ευρώ μισθό, δήθεν επαναστάτη της δεκάρας.Η ΘΥΡΑ 7 έχει αποδείξει ότι δεν είναι με κανέναν αλλά έχει λόγο για αυτά που συμβαίνουν. Είχαμε πόλεμο και με την προηγούμενη κυβέρνηση της νέας δημοκρατίας όπως έχουμε και τώρα. Είσαι ένας πληρωμένος μισθοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ και μαθήματα από εσένα δεν δεχόμαστε. Και σου δίνουμε μια συμβουλή και σε εσένα, και σε όλους στο κουτί της Πανδώρας και στο Documento: Στο σπίτι μας ΔΕΝ είστε ευπρόσδεκτοι όσο Ολυμπιακοί και να είστε. Παρόλα αυτά αν αποφασίσετε να έρθετε θα σας υποδεχτούμε αναλόγως!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ