«Ενδιαφέρον της Μπορντό για Ταχτσίδη»

«Ενδιαφέρον της Μπορντό για Ταχτσίδη»

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έχει προταθεί στην Μπορντό, η οποία βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση για τον Έλληνα μέσο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει πωλητήριο στον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ένα χρόνο μετά την επιστροφή του 27χρονου στην Ελλάδα για χάρη των «ερυθρόλευκων».

Μία ομάδα η οποία ενδιαφέρεται για τον Έλληνα μέσο και εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του είναι η Μπορντό. Ο γαλλικός σύλλογος αγωνίζεται στη Ligue 1, ενώ έχει πραγματοποιήσει ήδη τις πρώτες επαφές με την πλευρά του Έλληνα διεθνή μέσου, σύμφωνα με το τοπικό Sud-Ouest.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στη σωματοδομή του πρώην μέσου των Τορίνο, Κατάνια και Ρόμα, η οποία τον κάνει να ξεχωρίσει τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Την περασμένη σεζόν ο Ταχτσίδης κατέγραψε 20 συμμετοχές με τη φανέλα των Πειραιωτών, ενώ αποτέλεσε και ενεργό μέλος της Εθνικής Ελλάδας υπό τις οδηγίες του Μίχαελ Σκίμπε, στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Προπονητή της Μπορντό αυτή τη στιγμή αποτελεί ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ, ενώ η γαλλική ομάδα βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, με αμερικανική εταιρεία να έχει αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της και να έχει αρχίσει να επενδύει σημαντικά ποσά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ