Αποκάλυψη: Επαφές για Ρέσιο και Μικέλ Αγκού!

Αποκάλυψη: Επαφές για Ρέσιο και Μικέλ Αγκού!

Ο Ολυμπιακός κρατάει «ζεστές» τις υποθέσεις του μέσου της Μάλαγα και του κόφτη της Πόρτο, για την περίπτωση που δεν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις για τον Γκιγέρμε!

Οι πληροφορίες που προκύπτουν για τις ενέργειες του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό παζάρι είναι συνεχείς και πολύ συγκεκριμένες. Οι Ερυθρόλευκοι κινούνται δυναμικά τα τελευταία 24ωρα για να αποκτήσουν τον Γκιγέρμε ντος Σάντος Τόρες, για τον οποίο to10.gr σας ενημέρωσε ότι ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ωστόσο, ο 27χρονος Βραζιλιάνος δεν είναι ο μοναδικός μέσος που έχει στο κάδρο του ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να μείνουν «ξεκρέμαστοι» εάν τελικά δεν δεχθεί ο παίκτης ή δεν προκύψει συμφωνία με τη διοίκηση της «Ντέπορ». Για αυτόν τον λόγο έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές και με τους άλλους δύο βασικούς στόχους τους για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ο πρώτος είναι ο Χοσέ Λουίς Γκαρθία ντελ Πότσο ή απλώς Ρέσιο, το όνομα του οποίου αποκάλυψε από την Πέμπτη to10.gr. Ο 27χρονος Ισπανός μέσος της Μάλαγα αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και στους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ολυμπιακού και για αυτόν τον λόγο ήδη υπάχει επικοινωνία με τη Μάλαγα. Επικοινωνία που δεν αποκλείεται να συνεχιστεί ακόμη κι αν ο Ολυμπιακός αποκτήσει τον Γκιγέρμε, καθώς ο Ισπανός χαφ μπορεί να αγωνιστεί με άνεση και ως 8άρι. Ενώ ο Βραζιλιάνος είναι καθαρό 6άρι.

Από εκεί και πέρα, πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν ότι το νέο όνομα που έχει προστεθεί στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και επίσης αποτελεί περίπτωση που αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς, είναι αυτό του Ντουμπισί Μίκελ Αγκού. Του 25χρονου (27/05/1993) διεθνούς Νιγηριανού αμυντικού μέσου, που βρέθηκε στην προεπιλογή της χώρας του για το Μουντιάλ της Ρωσίας και πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην τουρκική Μπούρσασπορ (24 ματς, 3 γκολ, 2 ασίστ).

Ο Μίκελ αποτελεί «δημιούργημα» των ακαδημιών της Πόρτο, η οποία τον ανακάλυψε το 2009. Πέραν των «Δράων», ο δυναμικός αμυντικός μέσος έχει αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού σε Κλαμπ Μπριζ, Βιτόρια Σετουμπάλ και Μπούρσασπορ, ενώ με την εθνική Νιγηρίας έχει 5 συμμετοχές. Πριν από λίγες ημέρες ο τεχνικός της Πόρτο Σέρτζιο Κονσεϊσάο τον ενημέρωσε ότι δεν είναι στα πλάνα του για τη νέα σεζόν και πως πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, είτε με μεταγραφή είτε με νέο δανεισμό.

Το συμβόλαιό του με τους Δράκους ανανεώθηκε πέρυσι έως το 2021 και έως τώρα αρκετές ομάδες έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Μάλιστα, μόλις χθες έγινε γνωστό από τη γαλλική εφημερίδα «Le 10 Sport» ότι την περίπτωσή του παρακολουθεί η Μαρσέιγ. Ενώ η τιμή πώλησής του φέρεται να είναι κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ