Αποχαιρετισμός με χαμόγελα για τον Άρη (pics)

Αποχαιρετισμός με χαμόγελα για τον Άρη (pics)

Ο Αρης ολοκλήρωσε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του επί Ολλανδικού εδάφους και την Κυριακή (5/8) παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη.

Ο Αρης επικράτησε με 1-0 της Βίλεμ το μεσημέρι του Σαββάτου (4/8) και με το φιλικό αυτό ολοκλήρωσε την παραμονή του στο Μπόσενχοφντ της Ολλανδίας.
Η αποστολή του «Θεού του πολέμου» παρέμεινε στο ξενοδοχείο «Golden Tulip De Reiskoffer» όπου και πραγματοποίησε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του.

Πλέον την Κυριακή (5/8) οι κίτρινοι θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής, με τον Πάκο Ερέρα να έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του για την ερχόμενη Δευτέρα. Επίσης να αναφέρουμε ότι το επόμενο φιλικό θα δοθεί την Πέμπτη κόντρα στην Λάρισα και θα είναι το πρώτο στο Βικελίδης για τη φετινή σεζόν.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες η αποστολή του Άρη αποχαιρέτησε σε πολύ θερμό κλίμα το προσωπικό του ξενοδοχείου και το ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που του προσέφερε όλο αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Με το φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Willem II η ομάδα μας ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Bosschenhoofd της Ολλανδίας. Μετά από δεκαήμερη παραμονή στο ξενοδοχείο «Golden Tulip De Reiskoffer», η αποστολή ΑΡΗ θα πάρει αύριο το πρωί το δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη (θα πετάξει μέσω Ντίσελντορφ).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από την τεχνική ηγεσία, τη Δευτέρα θα δοθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές, ενώ στις προπονήσεις θα επανέλθουν την Τρίτη. Να σημειωθεί ότι το επόμενο φιλικό της ομάδας μας είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη (09/08, 20:00) με αντίπαλο τη Λάρισα στο Κλεάνθης Βικελίδης».


Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ