Το μήνυμα αλληλεγγύης της Ομόνοιας για τους πληγέντες της Αττικής: «Είμαστε δίπλα σας» (pic)

Το μήνυμα αλληλεγγύης της Ομόνοιας για τους πληγέντες της Αττικής: «Είμαστε δίπλα σας» (pic)

Τα θύματα των πυρκαγιών τίμησε η Ομόνοια πριν από την έναρξη του φιλικού κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Κύπρο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ομόνοια σε φιλικό ματς που διεξάγεται στην Κύπρο. Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης οι παίκτες των δύο ομάδων κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων ψυχών από τις πυρκαγιές στην Αττική, ενώ οι ακαδημίες της Ομόνοιας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας ένα μεγάλο πανό στο οποίο αναγραφόταν το εξής μήνυμα: «Είμαστε δίπλα σας. Στηρίζουμε τους πληγέντες της Αττικής».

Οι Πράσινοι μάλιστα μέσω του επίσημου λογαριασμού της ομάδας στο twitter ενημέρωσαν ότι μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθεί στους πληγέντες! Επιπλέον στην είσοδο του γηπέδου πωλούνται λαχνοί (με κόστος 2 ευρώ) μέσω των οποίων οι τυχεροί θα κερδίσουν φανέλες της Ομόνοιας υπογεγραμμένες από όλους τους παίκτες. Τα έσοδα θα διατεθούν σε όσους επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Ιδού το σχετικό ποστ:

https://twitter.com/paofc_/status/1026143605654732800?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1026143605654732800&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sport-fm.gr%2Farticle%2Fpodosfairo%2Fto-minuma-tis-omonoias-gia-tous-pligedes-twn-purkagiwn-stin-athina-eimaste-dipla-sas%2F3541750

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ