«Υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο ο Νάτχο, με 900.000 €»

«Υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο ο Νάτχο, με 900.000 €»

Οι Ισραηλινοί αποκαλύπτουν ότι ο Μπίμπρας Νάτχο υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, με ετήσιες απολαβές 900.000 ευρώ. Δεν επιβεβαιώνει η ΠΑΕ.

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη βούλα είναι ο Μπίμπρας Νάτχο. Οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να μην αναφέρουν το παραμικρό για την υπόθεση του Ισραηλινού μέσου, αλλά οι συμπατριώτες του επισημαίνουν με νέα δημοσιεύματα ότι το deal ολοκληρώθηκε και ο ποδοσφαιριστής ανήκει και τυπικά στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα haaretz.co.il αναφέρει ότι ο Νάτχο υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων με τους Ερυθρόλευκους. Επιπλέον, κυκλοφόρησε ότι ο 30χρονος κεντρικός χαφ και αρχηγός της εθνικής Ισραήλ υπέγραψε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 900.000 ευρώ . Κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί, θα σημαίνει ότι οι Πειραιώτες πέτυχαν μια εξαιρετική συμφωνία, καθώς το κασέ του παίκτη ήταν σχεδόν διπλάσιο!

Αξίζει σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι ο Νάτχο βρέθηκε στην Ελλάδα από το πρωί της Δευτέρας. Πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας, με σκοπό να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τους Ερυθρόλευκους. Πλέον, αυτό που απομένει για να επιβεβαιωθεί η μεταγραφή, είναι να βγει η σχετική ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Νάτχο βρίσκεται στη χώρα μας συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, η οποία τον ακολούθησε για να ξεκινήσει άμεσα την αναζήτηση μόνιμης κατοικίας!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ